Foto: Publicitātes foto

Svarīgākais faktors, kas nosaka labu, pašpārliecinātu un pievilcīgu izskatu, ir zobi un smaids. Jūsu dzeltenie, greizie un trūkstošie zobi liks jums zaudēt pārliecību kā arī negatīvi ietekmēs jūsu veselību.

Izlemjot veikt estētisku zobu ārstēšanu, jums jābūt ļoti uzmanīgiem, tāpēc jūsu zobus apstrādās profesionāli klasificēti ārsti, kuri izmantos augstas kvalitātes materiālus kā arī klīnikas tehnoloģijas.

Kāpēc Lema klīnika?

Lema Clinic ir Eiropas lielākā zobārstniecības klīnika, mēs garantējam saviem pacientiem nevainojamu pieredzi. Kopš mūsu dibināšanas dienas esam veikuši vairāk nekā 50 000 veiksmīgu procedūru. Šeit ir 9 iemesli, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties Lema klīniku:

  1. Lielākā estētiskā zobārstniecības klīnika Eiropā.

  2. Labākās zobārstniecības klīnikas balvas ieguvējs 2022., 2023. un 2024. gadā.

  3. Pasaulē augstākās kvalitātes estētiskie zobu un zobu implantu materiāli (Ivoclar, Straumann u.c.)

  4. Bezmaksas pakalpojumi; 5 zvaigžņu viesnīcas, VIP transfērs, spa, sauna, brokastis.

  5. Milzīga 350 ekspertu komanda, kas strādā jūsu izcilā smaida labā.

  6. Personīgais asistents un tulks, kas jums ir norīkots no brīža, kad ierodaties Turcijā.

  7. Ar 100% digitālo sistēmu, kas ir pilnībā izveido jūsu zobiem estētisko izskatu.

  8. Ātri un precīzi rezultāti, pateicoties 3D attēlveidošanai un skenēšanai.

  9. Nesāpīgs Holivudas smaids tikai 4 dienās.

Lielākā estētiskā zobārstniecības klīnika Eiropā

Zobārstniecības klīnikai Lema ir liela un ērta klīniskā platība 4000 m². Šī plašā un ērtā klīnikas struktūra nodrošina pacientiem augstu ārstēšanas standartu un neaizmirstamu pieredzi.

2022., 2023. un 2024. gada labākās zobārstniecības klīnikas uzvarētājs

Zobārstniecības klīnika Lema, kas izceļas ar inovatīviem un mūsdienīgiem ārstēšanas pakalpojumiem, 2022., 2023. un 2024. gadā pēc kārtas ieguva balvu "Labākā zobārstniecības klīnika". Klīnika rada pārmaiņas zobārstniecības jomā, piedāvājot saviem pacientiem 100% digitālu smaida dizainu, kas lieliski atbilst viņu sejas vaibstiem.

Sadarbība ar pasaulē pazīstamiem zīmoliem

Lema Clinic sadarbībā ar nozares vadošajiem uzņēmumiem IVOCLAR un Straumann saviem pacientiem piedāvā augstākās kvalitātes zobu ārstēšanu. Pateicoties šai ciešajai sadarbībai, Lema Clinic nepārtraukti paaugstina ārstēšanas standartus, apvienojot IVOCLAR novatoriskos zobārstniecības produktus un Straumann pasaulē atzītās implantēšanas tehnoloģijas. Ar to Lema Clinic pastiprina savu misiju nodrošināt pacientiem ne tikai augstākās kvalitātes ārstēšanu, bet arī uzticamus un ilgtspējīgus zobu veselības risinājumus.

Ne tikai zobu ārstēšana, bet arī neaizmirstams piedzīvojums

Piedāvājot bezmaksas pakalpojumus, zobārstniecības klīnika Lema saviem pacientiem piedāvā ne tikai zobu ārstēšanu, bet arī neaizmirstamu pieredzi. Papildus ārstēšanas pieredzei pacientiem piedāvātie pakalpojumi ietver izmitināšanu 5 zvaigžņu viesnīcā, VIP transfēru, bagātīgas brokastis, piekļuvi spa un saunai un bagātinātu pieredzi.

350 cilvēku komanda strādā jūsu izcilā smaida labā.

Ar plašu speciālistu zobārstu personālu klīnika sniedz holistiskus pakalpojumus pacientiem, izmantojot personīgos asistentus un kvalificētu medicīnas personālu. Izstrādājot katra pacienta vajadzībām pielāgotus ārstēšanas plānus, klīnikas siltā un atbalstošā vide sniedz pacientiem pārliecību un komfortu. Lema Clinic darbinieki sniedz norādījumus un atbalstu pacientiem katrā ārstēšanas procesa posmā, nodrošinot labāko rezultātu sasniegšanu.

Personīgais asistents un tulka atbalsts

Lema Clinic sniedz saviem pacientiem personīgo asistentu un tulka atbalstu, nodrošinot, ka ārstēšanas procesi norit vienmērīgi un saprātīgi. Katram pacientam ir iespēja detalizēti izprast ārstēšanas procesu ar tulka starpniecību, kas prot runāt savā valodā. Personīgie asistenti ir klāt pacientiem ik uz soļa, sākot ar tikšanās pasākumiem un beidzot ar novērošanu pēc ārstēšanas.

100% digitāls smaids ar estētisku izskatu

Zobārstniecības klīnika Lema piedāvā personalizētus, uzkrītošus rezultātus ar savu 100% digitālā smaida dizaina pakalpojumu. Šī tehnoloģija ir piemērota katra pacienta sejas struktūrai un estētiskām vēlmēm.
Tas ir izstrādāts tā, lai parādītie rezultāti nodrošinātu perfektu smaida estētiku gan estētiski, gan funkcionāli.

3D attēlveidošanas un skenēšanas sistēma ātriem un precīziem rezultātiem

Lema Clinic izmanto progresīvas 3D attēlveidošanas un skenēšanas tehnoloģijas, lai saviem pacientiem nodrošinātu visātrāko un precīzāko diagnozi. Šīs uzlabotās metodes ļauj detalizēti analizēt zobu un žokļu struktūras, ļaujot precīzi izveidot katram indivīdam specifiskus ārstēšanas plānus.

Nesāpīgs Holivudas smaids tikai četrās dienās

Ar modernu četru tehnoloģiju un specializētiem zobārstiem Lema Clinic nodrošina nesāpīgu Holivudas smaidu tikai četrās dienās.

Ārstēšanas procesi tiek pabeigti pēc četriem zobārstu detalizētas apskates un pacienta apstiprinājuma saņemšanas. Šī uzmanīgā pieeja personalizētu ārstēšanas plānu izstrādei, kas ir pielāgoti katra pacienta vajadzībām.

Vispasaules izpratne

Lema klīnika: tā izceļas ar inovācijām zobu ārstēšanā, digitalizēto sistēmu, pacientu apmierinātību un nozares standartu noteikšanu ar personalizētu pieeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!