Foto: Shutterstock
Kā sadzīvot ar hroniskiem sirds veselības traucējumiem un paaugstinātu asinsspiedienu? Kā sirds veselību ietekmē pārtika? Izsmeļošas atbildes uz šiem un citiem jautājumiem ikviens varēs uzzināt "Benu aptiekas" rīkotajā bezmaksas* seminārā 26. oktobrī, kurā piedalīsies kardioloģe Vita Vestmane, uztura speciāliste Liene Sondore un farmaceita asistente Viktorija Barone, informēja organizatori.

Sirds slimības ir viens no izplatītākajiem nāves iemesliem pasaulē – ik gadu no sirds un asinsvadu slimībām mirst 17,5 miljoni cilvēku. Arī Latvijā sirds un asinsvadu slimības ir starp galvenajiem priekšlaicīgas nāves cēloņiem. Speciālisti uzsver, ka to attīstību veicina neveselīgs dzīvesveids, tāpēc projekta "Benu veselības un skaistuma akadēmija" šī mēneša seminārs būs veltīts tieši sirds veselībai un rūpēm par to.

Par sirds veselību, paaugstinātu asinsspiedienu un holesterīna līmeni asins stāstīs Ādažu slimnīcas un poliklīnikas "Pulss 5" kardioloģe Vita Vestmane. Regulārajiem "Benu aptiekas" bezmaksas lekciju kursa apmeklētājiem jau pazīstamā lektore, uztura speciāliste Liene Sondore pastāstīs par veselīga uztura lomu sirds veselības uzturēšanā. Savukārt "Benu aptiekas" farmaceita asistente Viktorija Barone stāstīs par farmaceitisko aprūpi kardioloģijas pacientiem.

Seminārs notiks 26. oktobrī no pulksten 17 līdz 20 viesnīcā "Monika" Rīgā, Elizabetes ielā 21. Interesenti aicināti savu dalību semināram pieteikt, zvanot pa tālruni 67067850.

*"Benu veselības un skaistuma akadēmijas" bezmaksas seminārus bez maksas var noklausīties ikviens, kura īpašumā ir "Benu" lojalitātes karte. Ja kartes vēl nav, pirms šī semināra ikviens to varēs saņemt bez maksas saņemt. Plašāka informācija par gaidāmajiem semināriem meklējama "Benu aptiekas" mājaslapā "Benu.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!