Foto: Shutterstock
Sievietes veselība un ar to saistītās aktualitātes dažādos vecuma posmos atšķiras. Lai justos labi, ir svarīgi izprast, kādas pārmaiņas notiek tavā ķermenī un kā tām pielāgoties. Aprīlī Rīgā būs pieejamas vairākas lekcijas, kas saistītas ar sievietes veselību pirmsmenopauzes posmā, kā arī lekcijas par veselīgu uzturu un fiziskajām aktivitātēm.

Ginekoloģe Karlīna Elksne 16. aprīlī stāstīs par fizioloģiskajām pārmaiņām, kas sievieti sagaida perimenopauzes un menopauzes vecumā, bet 20. aprīlī psihoterapeite Aina Poiša stāstīs par to, kā psiholoģiski sagatavoties jaunam dzīves periodam.

23. aprīlī notiks uztura speciālistes Gitas Ignaces lekcija par veselīgu uzturu, svara kontroli un veselīgām uzkodām. Divas dienas vēlāk sporta speciāliste Ieva Krūmiņa stāstīs par efektīviem vingrojumiem veselības uzlabošanai, ko nodarbības laikā varēs arī izmēģināt.

Nodarbības kopā ar partneriem organizē Rīgas domes Labklājības departaments. Tās notiks "On Plate" uztura skolā Avotu ielā 41. Sporta speciālistes lekcija notiks Tallinas ielā 71. Nodarbībām var pieteikties pa e-pastu alise@onplate vai tālruni 26377122. Plašāka informācija šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!