Foto: Shutterstock
slaidas kājas un tvirti augšstilbi ir katras sievietes sapnis. Gadījumā, ja ar saviem pašreizējiem izmēriem neesi apmierināta un esi apņēmusies to mainīt, iepazīsties ar "Women's Health" apkopotajiem speciālistu padomiem, ko ņemt vērā, tiecoties pēc sava ideālā izskata.

Paaugstini kardio slodzi

Ja vēlies zaudēt liekos taukus, tev jāsadedzina pēc iespējas vairāk kaloriju, un tam lieti noderēs augstas intensitātes kardio slodze. Brauc ar riteni, skrien un veic palēcienus, kas reizē arī tonizēs muskuļus!

Nodarbojies ar šiem treniņiem piecreiz nedēļā vismaz stundas garumā, un tu ātri vien redzēsi progresu.

Veido muskuļus

Paralēli kardio slodzei, neaizmirsti arī par muskuļu stiprināšanu. Veic izklupienus un pietupienus, kas padarīs augšstilbus un sēžamvietu tvirtu.

Neaizmirsti par uzturu

Atsakies no vienkāršajiem ogļhidrātiem un cukura, tā vietā ēdot saliktos ogļhidrātus un šķiedrvielām bagātus produktus, kā arī uzņemot vairāk olbaltumvielu. Un nekādā gadījumā neizlaid brokastis!

Darbini vielmaiņu

Dari to, regulāri uzkožot! Ēd vieglas, tomēr sātīgas uzkodas ēdienreižu starplaikos, kas nepārsniedz 150 kalorijas, un tava vielmaiņa darbosies.

Pieraksti, cik apēd

Lai vieglāk noturētos rāmjos, pieraksti kaloriju daudzumu, ko dienā apēd. Un atceries – nekādā gadījumā neieturi diētu, kuras laikā uzņem mazāk par 1200 kalorijām, citādi organisms to uzskatīs par badošanos!

Izvērtē savu ģenētiku

Pirms nododies fanātiskiem treniņiem un diētai, izvērtē, kāda ir tava ģenētika! Iespējams, nemaz nevari iegūt superslaidus augšstilbus un gurnus iedzimtības dēļ. Ja tā, iemācies sevi mīlēt arī ar apaļumiem, tomēr noteikti neaizmirsti par veselīgu dzīvesveidu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!