Foto: Vida Press
Rumānijas pilsētā Timisorā iekārtots kāds neparasts birojs, ko pēc "Game Studio 2o" pasūtījuma veidojuši arhitektu biroja "Ezzo Design" speciālisti.

"Tiklīdz klients ierunājas par inovatīvu projektu ar skaistiem materiāliem, unikālu pieeju, dabas integrāciju dizainā, iztiekot bez klasiskām līnijām, mēs saausāmies un kļūstam ieintriģēti. Tā rezultātā tapa šis birojs, kas vairāk līdzinās kosmosa kuģim, ko iekaro daba. Šo ideju vēl vairāk izceļ dzīvie augi, kas ložņā pa caurulēm un neparastie griesti," portālam "Freshome.com" skaidro "Ezzo Design" pārstāvis Štefans Lazārs.

Kosmosa kuģa ideja īstenota, domājot par to, lai telpā iegūtu vairāk vietas: paplašinātu biroju vertikāli, radītu atpūtas zonu. Dizaineru radošās idejas, kas neatbilst nekādiem vispārpieņemtiem standartiem un kanoniem, īstenotas unikālā un savdabīgā stilā.

Jaunajā birojā maksimāli lietderīgi izmantota saules gaisma un citi dabas resursi. Tehnokrātisko kosmosa kuģa efektu nedaudz piezemē īpaši izvēlēti dzīvie augi, kas neprasa rūpīgu kopšanu un regulāru laistīšanu. Jāteic, ka dizaineriem pilnībā izdevies īstenot pasūtītāja vēlmi - radīt ilgspēlējošu darba vidi uzņēmumam, kurš ikdienā rada un izstrādā spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!