Foto: Vida Press
Cienījami cilvēki izvēlas arī cienījamus apartamentus, par to nav šaubu, taču mūziķa Fila Kolinsa nesen iegādātais īpašums no Dženiferas Lopesas pārsteidz nesagatavotu ar apbrīnojamo interjeru un mājas apkārtni, kādu mūsu platuma grādos nemaz nevar sastapt.

Iespaidīga ir ne tikai īpašuma mantiskā vērtība, 33 miljoni ASV dolāri, bet arī tā kopējā platība, kas sasniedz aptuveni 1130 kvadrātmetrus. Turpinot iespaidīgo uzskaiti, mājoklī ietilpst septiņas guļamistabas, tikpat vannasistabas, vairākas dzīvojamās istabas, vīna pagrabs un konferenču telpa, turklāt tas viss vēl pie tam ir sadalīts divos stāvos. Vidusjūras stilā iekārtotajā mājoklī ierīkots arī plašs āra baseins, terase ar ērtiem atpūtas krēsliem, āra virtuve grila ballītēm, iespaidīga izmēra ēdamistaba, kas iekļauta klasiskā stila arkās, taču to visu vēl skaistāku padara ap māju augošās palmas, kas gluži kā spalvas vējā plīvo un rada ļoti eksotisku noskaņu.

Šķiet, aizkustinošās ainavas dēļ vien būtu vērts paciemoties Fila Kolinsa rezidencē, taču ne visiem ir tāda iespēja, lai arī kā mums to gribētos, tāpēc pakavēsimies virtuālā tūrē pa šo grezno namu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!