Foto: Vida Press
Tiem, kam jau bija radušās aizdomas, ka Džulijas Robertas gaume varētu atbilst modernam mājoklim ar tīrām un askētiskām niansēm, priekšnojautas bijušas patiesas. Ielūkojoties aktrises pārdotajā dzīvoklī, rodas iespaids, ka šeit allaž valda perfekta kārtība, un netiek pieļautas ne mazākās atkāpes no perfekti iekārtota interjera.

Tikai pedanti un perfektas kārtības cienītāji izvēlas tik sterili tīru dzīvokli, kāds bijis Džūlijai Robertsai, jo baltās mēbeles, sienas un pat paklājs pieprasa ievērot stingru kārtību vai arī mājas uzkopšanu vairākas reizes dienā, kas acīmredzot nav bijis šķērslis šajā gadījumā. Tiem, kas apzinās, ka nespētu dzīvot šādā perfektā kārtībā, var ar baltu skaudību novērtēt, cik veiksmīgi tas izdevies aktrisei.

Gaumīgi akcenti, ērtas mīkstās mēbeles, pieskaņoti mākslas darbi, harmoniska krāsu spēle, apskaužamas iekārtas virtuvē un apbrīnojams skats aiz loga. Tas viss un vēl vairāk piederējis slavenajai aktrisei, jo šobrīd dzīvoklis ir izlikts pārdošanā par nieka 4.5 miljoniem ASV dolāru (4.14 miljoni eiro). Vērts pieminēt, ka 185 kvadrātmetru plašajā mājoklī ietilpst arī grezna terase ar ērtajām dārza mēbelēm, gana liels ēdamgalds tajā, kur rīkot gastronomiskus vakarus zem klajas debess un skats pretim Ņujorkas panorāmai. Aspkaužami skaists dzīvoklis, kur noteikti neatteiktos dzīvot teju katrs. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!