Foto: Publicitātes foto
Pilsētas straujais dzīves ritms nereti nogurdina, un tad kā svaiga gaisa malks ir iespēja atvilkt elpu mierā un klusumā pie dabas krūts - ārpus civilizācijas vai vismaz attālināti no tās. Nekustamo īpašumu portāls City24 piedāvā apskatīt vairākus Latvijā pieejamus lauku īpašumus dažādām gaumēm – gan tiem, kuri vēlas atpūsties, gan tiem, kuros arvien sēž nemiera gars un kuri labprāt ļautos rosībai un fiziskām aktivitātēm.

Dārzs ar ziedošām rozēm dažādās košās krāsās, namiņš, kurā grilēt ēdienu ģimenei un ciemiņiem, pirtiņa, kur sasildīties tumšajos rudens vakaros, – tas viss un vēl vairāk pieejams gaumīgā un koptā lauku īpašumā gleznainajos Talsos. 196 kvadrātmetrus lielā māja ir gaišuma un elegances piepildījums, kurā atgūt iekšējo mieru un nodoties atpūtas baudīšanai.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk informācijas un foto: City24.lv.

Pat esot ārpus lielpilsētas, svarīgi ir justies komfortabli, ērti un mājīgi. Šajā īpašumā Ikšķilē ik dienas patīkamu nodarbošanos sev varētu atrast gan lielie, gan mazie, jo tajā var ne vien ļauties dabas valdzinājumam, bet arī nodoties mūsdienās iemīļotām nodarbēm. Kamēr bērni plunčāsies baseinā vai spēlēsies koka lapenē, kas ir dārzā, vecāki varēs baudīt mierpilnus vakarus pie kamīna. Vai, tieši pretēji, atbrīvoties no darba dienas laikā uzkrātā stresa, vingrojot mājā esošajā sporta zālē.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Cik skaists nosaukums, tik skaista arī pati vieta – tā īsumā var teikt par Liepupē esošo lauku īpašumu "Naktsvijoles". Zaļo dabas ainavu, romantiskā dīķa, stiklotas koka lapenes un vēl daudzu citu iemeslu dēļ šo īpašumu var dēvēt par mazu paradīzi uz Zemes virsas. Pats labākais, ka tā atrodas tepat, Latvijā, turklāt - pašā jūras krastā.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk informācijas un foto: City24.lv.

Latvieši arvien bijuši tuvās attiecībās ar dabu, un zina, ka nekas tā nepalīdz atgūt mieru un līdzsvaru, kā jūra vai mežs. Dabas mīļotāji, kuri pēc darbīgām dienām labprāt vēlas ieklausīties meža nomierinošajās skaņās vai malkot vakara tēju terasē ar skatu uz dīķi, līdzsvaru varēs atrast tieši šādā zaļuma, smaržu un svaiga gaisa piepildītā īpašumā.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk informācijas un foto: City24.lv.

Privāta pludmale upes krastā? Kāpēc gan nē! Vecumnieku novadā, vien 45 kilometru attālumā no Rīgas atrodas zaļumzaļš lauku īpašums ar 212 kvadrātmetru lielu māju, no kuras terases paveras romantisks skats uz dīķi turpat blakus. Šeit mierā un klusumā var baudīt gan dabas nomierinošās skaņas, gan vērot, kā pa teritoriju pastaigājas pa kādam staltam stārķim, gan ar bērzu slotiņām nopērties pirtiņā.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk informācijas un foto: City24.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!