Foto: Vida Press
Amerikāņu supermodele Taira Benksa nolēmusi šķirties no sava greznā savrupnama, 1926. gadā būvēta spāņu arhitektūras parauga, kas atrodas slavenību ieskautajā Beverlihilsā, vēsta Vida Press.

Kā norāda nekustamo īpašumu speciālisti, tad ar katru gadu šis īpašums, kuru nu tirgo par 7,75 miljoniem ASV dolāru, kļuvis arvien vērtīgāks, jo nama atjaunošanā supermodele ieguldījusi divus miljonus ASV dolāru, lai tas varētu tikt apbrīnots par eleganto iekārtojumu, harmonisko noskaņu un mājīgo atmosfēru. Tairas īpašumā šis mājoklis esot kopš 2004. gada, un līdz šim tas tikai vairojis savu daili, saglabājot vēsturiskās arhitektūras liecības ar koka sijām, oriģinālo griestu segumu un citiem motīviem, taču ēka uzlabota ar jaunu virtuvi, viesistabu uz terases, kā arī pagalma virtuvi.

Foto: Vida Press

Aptuveni 550 kvadrātmetru plašajā mājoklī bez četrām guļamistabām un septiņām vannasistabām ierīkota arī personīgā bibliotēka, vairākas greznas atpūtas telpas, tai skaitā kamīnzāle, kā arī viesistabas un atpūtas stūrīši ar ērtām mēbelēm un moderniem aksesuāriem.

Kas gan būtu supermodeles savrupnams bez iespaidīga skapja? Tam šajā mājoklī veltīta pat vesela istaba, tāpēc par apģērba glabāšanu jaunajam saimniekam nebūs jāsatraucas, jo vietas pietiks visam.

Foto: Vida Press

Lai arī attēlos tas nav redzams, īpašumā ietilpst arī peldbaseins un četras āra strūklakas, kas papildina pasakainu dārza arhitektūru. Iespaidīgākais un atmiņā paliekošākais noteikti ir interjers, kas veidots atturīgos toņos, saglabājot dabiskās tekstūras un nedaudz senatnīgo noskaņu, taču šiku un eleganci tam visam piešķir mūsdienīgi aksesuāri, mēbeles un mākslas darbi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!