Foto: Vida Press
Mūra arkas, izbruģēts pagalms un burvīgas koka sijas – viss, kas nepieciešams, lai mājoklī virmotu saulainās Toskānas noskaņas. Izrādās, ar arhitektūras un interjera dizaina palīdzību šīs Itālijas vietas raksturu var pārcelt arī uz saulaino Kaliforniju, ja vien tiek pamatīgi piestrādāts.

Nams celts 20. gadsimta 30. gados un to projektējis arhitekts Voless Frosts. Visas akmens detaļas izbūvētas no turpat Kalifornijā izraktajiem akmeņiem. Interjerā manāmas arī filigrānas metāla detaļas nožogojumā, bet grīdas un griesti izklāti ar koku, vēsta "Variety". Šis iespaidīgais miteklis, ko nekustamā īpašuma tirgū nesen izlikusi slavenā amerikāņu TV personība Elena Dedženeresa, atrodas Santa Barbarā, Kalifornijā, ASV.

Kopumā pašā mājoklī ir sešas guļamistabas un sešas vannasistabas, dzīvojamās telpas un pat atsevišķa izklaides telpa. Iespaidīga ir arī virtuve, kurā atrodas plaša salas tipa virsma. Bet pie mājas āra teritorijā uzstādīta skaista akmens krāsns, ko var izmantot arī ēdiena gatavošanai. Kopējā īpašuma platība sastāda 975 kvadrātmetrus, bet to ikviens var iegādāties, ja vien maciņā ir lieki 45 miljoni dolāru (aptuveni 42 miljoni eiro), vēsta "Vida Press".

Foto: Vida Press

Kopš iespaidīgais miteklis atradies Dedženeresas īpašumā, viņa to papildinājusi ar vēl vienu baseinu un tenisa kortu. Tāpat pie baseina atrodas luksusa atpūtas vieta, kur zvilnēt pēc peldes. Bez smalkiem arkveida logiem un ļoti ērtu viesistabu, milzīgajā villā kopumā ir arī deviņi kamīni – viens no tiem pat paslēpts zem akmens kāpnēm. Turklāt bez visām ekstrām, mēbelēm un Toskānas auru, pa plašajiem logiem paveras elpu aizraujošs skats uz Kaliforniju no pakalna, kur māja atrodas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!