Foto: Vida Press
Ja esi no tiem cilvēkiem, kam mājas ir vieta, kur ir tava sirds, iespējams, uzrunājoša šķitīs pieeja "māja uz riteņiem", tādējādi neierobežojot sevi ar kādu konkrētu vietu. Tā katru dienu par mājām var saukt kaut citu pilsētu vai valsti!

Vienam ir visu dzīvi lolots sapnis par to, kādai ir jāizskatās sapņu mājai un kur tai jābūt, bet kāds cits nevēlas sevi ierobežot ar vienu un to pašu skatu aiz loga, tāpēc lēmis par labu mājai uz riteņiem. Ja grūti sevi iedomāties, visu dzīvi dzīvojam kādā konkrētā miestā, varbūt šāda pieeja ir tā pareizākā, izbūvējot pārvietojamu māju? Šajos stāstos neparastās būves arī nav tās lielākās – komforts nav tas būtiskākais mājokļa izveidē šo būvju saimniekiem, taču nevarētu teikt, ka kaut kā trūktu. Šie trīs stāsti apstiprina faktu, ka pat šaurībā vietas var pietikt visam – nelielai virtuvei, guļamzonai un pat kādam atpūtas stūrītim, turklāt viss nebūt neizskatās tik piebāzts.

Starp šiem trim stāstiem mazākais namiņš izceļas ar 8 kvadrātmetru platību, bet lielākajā dzīves telpai atvēlēti 33 kvadrātmetri. Vai tev pietiktu ar vienu vai otru platību un gribētu pamēģināt padzīvot kaut neilgu laiku mājā uz riteņiem? Iepazīsties ar stāstiem un iedvesmojies omulīgai dzīvošanai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!