Foto: LETA
Kad zemi klāj vietām jau pirmā sniega sega, tad šķiet, ka dārza darbi ir jau beigušies, bet tā nebūt nav! Par dārzu ir jārūpējas arī rudens izskaņā, jo augi ir jāpiesedz, jāieziemo, jāsakopj darbarīki, lai nākamajā sezonā nerastos virkne nepatīkamu problēmu saistībā ar nepareizas tehnikas glabāšanu, kaitēkļu savairošanos vai sliktākajā gadījumā – augu bojāeju.

"Tavs Dārzs" no savas padomu pūra lādes ir izcēlis virkni ar noderīgiem rakstiem ne tikai par dārza sagatavošanu ziemai, bet arī dažādu augu ieziemošanu un segšanu, lai tie veiksmīgi varētu pārciest ziemas aukstos mēnešus. Vērtīgajos padomrakstos varēsi atrast speciālistu padomus, kā arī tautas ieteikumus, kas var krietni palīdzēt dārza darbos.

Atceries, ka jārūpējas ne tikai par konkrētiem augiem, kas aug mazdārziņā, bet par visu platību kopumā! Nepietiek tikai ar lapu sagrābšanu visā teritorijā! Ja mazdārziņu nav izveidots žogs, tad der padomāt veidus, kā pasargāt augus un kociņus no grauzējiem.

Lai arī šķiet, ka dārzā esi izdarījis visu kā cerēts – arī labākie mēdz pieļaut kļūdas dārza darbos. Šajā rakstā varēsi izlasīt izplatītas kļūdas, kas dārzos tiek pieļautas rudenī.

Lai veiksmīgi izdodas sagatavot dārzu ziemai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!