Foto: City24.lv

Latvijā ekskluzīvi īpašumi nav tikai jūras vai citu ūdenstilpņu tuvumā, bet tie ir arī Rīgā un tās apkārtnē, kur var baudīt greznu dzīvi smalkos un pārdomātos apartamentos. Nekustamo īpašumu portāls City24.lv piedāvā aplūkot četras, iespējams, ekskluzīvas privātmājas Rīgā un tās apkārtnē, kas šobrīd atrodas pārdošanā.

680 tūkstošus vērtā dizaina privātmāja Dārzciemā ar pirtiņu

Foto: City24.lv

Greznuma pilnu dzīvi var baudīt 400 kvadrātmetru plašajā mājā Dārzciemā, kas ir izsmalcinātības paraugstunda – tajā ir dažādi dizaina priekšmeti un interjeram pieskaņotas mēbeles, kas sapas ar mājas kopējo tēlu. Mājā ir plaša viesistaba, halle, virtuve, piecas guļamistabas, trīs vannasistabas, garderobe, kabinets, palīgtelpas, garāža, balkons un pat pirtiņa. Savukārt laiskus vakarus var baudīt uz lielās terases.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Priežu ieskautā privātmāja Mežaparkā ar baseinu

Foto: City24.lv

Netālu no Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza ir iespēja iegādāties modernu privātmāju, kuru ieskauj priedes, un īpašums kopumā izmaksās 1 800 000 eiro. Kā norāda nekustamo īpašumu portāls, 409 kvadrātmetrus plašā māja izceļas gan ar ekskluzīvo interjeru, gan dažādu moderno tehnoloģiju pieejamību.

Ēkas pirmajā stāvā ir dzīvojamā zona, atpūtas zona ar saunu, baseinu un izeju uz terasi, kā arī garāža divām automašīnām un saimniecības zona. Tāpat pagalmā ir arī rotaļu laukums bērniem. Savukārt ēkas otrajā stāvā izvietotas trīs guļamistabas, kabinets un divas vannasistabas. Greznā privātmāja ir aprīkota arī ar 18 videonovērošanas kamerām, kā arī ēkā ir iebūvēta signalizācija un kustību sensori.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Grezna privātmāja Bukultos ar diviem dīķiem un dažādām istabām

Foto: City24.lv

Ja dzīve nevilina Rīgas centrā, tad ekskluzīvu īpašumu var iegādāties Bukultos – blakus Lielajam Baltezeram un priežu mežam. Īpašumu, kurā var ne tikai dzīvot, bet arī atpūsties, var iegādāties par 860 tūkstošiem eiro.

4000 kvadrātmetrus lielajā īpašumā ir izveidoti arī divi dīķi, vienā no tiem ierīkota strūklaka, bet otrs paredzēts zivīm. Tāpat uz īpašuma slejas arī grezna privātmāja, kuras kopējā platība veido 700 kvadrātmetrus. Gaišajā mājoklī ir dažādas istabas, kas aprīkotas ar visu nepieciešamo – sākot no guļamistabas līdz pat atpūtas stūrītim ar baseinu un bibliotēku.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Elegantā privātmāja Berģos, kura izveidota trīs līmeņos

Foto: Publicitātes attēli

Priežu sila ielokā Berģos atrodas 600 kvadrātmetrus liela un mūsdienīga privātmāja, kura izveidota trīs līmeņos. Šo eleganto savrupmāju iespējams savā īpašumā iegūt par 680 tūkstošiem eiro. Mājā ir vairākas istabas, plašs dārzs, pirtiņa, kurā relaksēties no ikdienas steigas, kā arī terase.

Kā informē nekustamo īpašumu portāls, netālu no privātmājas atrodas Juglas ezers, kurā var baudīt veldzējošas peldes, savukārt izzinošas un skaistas pastaigas ļaus baudīt tuvumā esošais Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs.

Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!