Foto: Shutterstock
Mājā un dārzā ir virkne noderīgu lietu, kuras ir paredzētas kādam mērķim, bet, nedaudz radoši padomājot, tās var izmantot vēl kaut kam citam. "Tava Māja" no savas padomu vācelītes ir sarūpējusi stāstus par vairāk nekā 10 lietām un produktiem, kurus var pielietot dažādās dzīves situācijās.

Izklausās visnotaļ sarežģīti, vai ne? Bet vai esi iedomājies, ka cepšanai paredzēto foliju var lietot ne tikai gardumu pagatavošanā, bet arī kā paliktni drāšu birstei, palīgu mēbeļu pārvietošanā vai pat kā drēbju gludināšanas paātrinātāju? Tas pats attiecināms arī uz tējas maisiņiem, kuriem šķietami ir viena opcija, bet patiesībā tos var izmantot pat kā palīgu trauku mazgāšanā! Turklāt – vai zināji, ka mīkstā burbuļplēve noder pat kūku dekorēšanai, radot unikālus "rakstus?"

Tāpat "Tava Māja" ir apkopojusi informāciju ne tikai par dažādām lietām, bet arī pārtikas produktiem, kuri var noderēt ne tikai ēdienu pagatavošanā, bet arī citos mājas darbos. Rakstā zemāk atradīsi stāstus par sodas, kanēļa un sāls otro dzīvi.

Iedvesmojies arī tu, lai uz savās mājās esošajām lietām vai pārtikas produktiem paskatītos citādāk, kā arī, iespējams, rastu tām vēl kādu citu pielietojumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!