Foto: Publicitātes foto
Par mansarda dzīvokļiem cilvēkiem allaž domas ir dalījušās – kamēr vieni ir sajūsmā par iespēju dzīvot nestandarta mājoklī, citi atkal oponē ar to, ka mansarda dzīvokļos ir grūti izmantot vietu zem slīpajiem griestiem. "Tava Māja" šoreiz ir sarūpējusi 11 stāstus par omulīgiem mansarda dzīvokļiem Latvijā, kas pierāda daudzveidīgos interjera risinājumus nestandarta telpās.

"Tava Māja" no padomu lādes ir izcēlusi vairākus stāstus par mansarda tipa dzīvokļiem, kuri pierāda to, ka slīpie griesti nav nekāds bieds, bet gan ieguvums visā mājoklī! Starp citu – šajos dzīvokļos vari smelties arī iedvesmu interjera iekārtojumam, piemēram, šajā mansarda dzīvoklī vari aplūkot, kā pūra lāde ikdienā kalpo par gaumīgu galdiņu. Savukārt šeit vari aplūkot ļoti labu risinājumu tieši interjera detaļām – kā gaumīgi salikt krāsainos zīmuļus uz galdiņa. Mazie ķipari viennozīmīgi novērtēs šādu zīmuļu novietojumu!

Mansarda tipa dzīvokļos sienas ļoti bieži akcentē ar brusu palīdzību, kas telpai piešķir omulīgāku sajūtu, tāpat šajās telpās ir ļoti jāpiedomā pie apgaismojuma risinājumiem, jo tomēr slīpie griesti nedaudz ierobežo apgaismojuma izvēli. Tomēr šādiem dzīvokļiem ir arī savi ieguvumi – radošums interjera izveidē un burvīgie skati uz mājokļu jumtiem, kurus var vērot pa mansarda dzīvokļa logu.

Ja arī tev ir mājās kāda istaba ar slīpajiem griestiem, šeit vari lūkot ieteikumus, kā gudri izmantot katru centimetru telpā.

Savukārt zemāk vari virtuāli "paciemoties" kādā no mansarda dzīvokļiem visā Latvijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!