Foto: Publicitātes foto
Koka mājas, protams, allaž ir lielā cieņā, bet šoreiz vēstīsim par kādu māju Kalifornijā, kas teju vai saplūst ar ainavisko apkārtni. Iepazīstieties – "The El Cemento Uno House".

Portāls "Realtor" iepriekš rakstīja, ka šī māja, kad tā tiks pabeigta, izskatīsies kā minimālisma šedevrs. Pagaidām tā vēl ir tapšanas procesā (to sāka celt šī gada jūnijā), un nekustamā īpašuma uzņēmuma "KUD Properties" pārstāvji lēš, ka tā tiks pabeigta 2022. gadā. Ja makā aizķērušies pāris lieki miljoni – par "nieka" 1,75 miljoniem ASV dolāru (aptuveni 1,48 miljoniem eiro) to iespējams iegādāties. Sākumā uzņēmums bija plānojis mājokli izīrēt, bet tagad tas nonācis nekustamo īpašumu tirgū, kuru var iegādāties ikviens interesents.

Projekta autoriem, arhitektiem no uzņēmuma "Urbarc Design Studio" un strādniekiem darbs pie šīs mājas nav no vieglākajiem, jo, kā vēsta "Realtor", gadījušās arī ķibeles. Izvēlētā vieta ir ļoti akmeņaina, klinšaina, kā rezultātā ekskavators salūzis vairākas reizes.

Mājas kopējā platība būs 155 kvadrātmetri. Kā vēsta ārvalstu mediji, tajā būs 2 guļamistabas, 2 vannasistabas, virtuve, viesistaba, kā arī terase, no kuras paveras skaists skats uz apkārtni. Uzņēmumu pārstāvji sola, ka mājas apdarē tiks izmantoti kvalitatīvākie apdares materiāli, turklāt telpas tiks iekārtotas ar augstākās klases segmentā dizainētām mēbelēm.

Ieskats mājas vizualizācijās:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!