Foto: Shutterstock
Tie, kuri savu vannasistabas dizainu jau ir papildinājuši ar augiem, noteikti tev apgalvos: "Arī tavai vannasistabai ir nepieciešams augu plauktiņš." Tas vannasistabai ne tikai piešķirs zaļu nokrāsu, bet arī radīs tai satriecošu fokusa punktu. Kuram gan nepatīk interjerā sajust zaļās krāsas klātesamību? Zaļā krāsa spēj nomierināt, sniedzot relaksāciju, kad tas ir visvairāk nepieciešams. Turklāt, ja vēlies savai vannasistabai piešķirt spa līdzīgu atmosfēru, tad mazs augu plauktiņš pavisam noteikti palīdzēs to īstenot! Esam apkopojuši sešas skaistas augu plauktiņu idejas tieši tev!

Plauktu kāpnes, kas paredzētas dažādiem dekoriem, ieskaitot augus


Pievieno vannasistabas dekoriem citu dimensiju, aizņemot minimālu grīdas platību ar augstām plauktu kāpnēm. Tā vietā, lai paslēptu svarīgākos priekšmetus, kāpēc gan lepni tos neizrādīt "Instagram" cienīgā "Shelfie" stilā? Ļauj vaļu iztēlei – trepes dekorē pēc savas gaumes, vari pievienot pinuma kastes un groziņus, aromātiskos trauciņus, skaistus telpaugus...

Iekļauj dabīgo materiālu – koka auga plauktiņš



Piekritīsi, ka šajā tropiskā stila vannasistabā ir izmantots burvīgs koka augu plauktiņš? Videi draudzīgu mēbeļu izmantošana rada mājīgu interjera dizainu. Tādā veidā pārveidosi vannasistabu par dabisku miera svētnīcu. Atceries – nav jāizmanto tikai viens sienas plaukts, vari pievienot arī divus vai pat vairāk.

Apaļš augu plaukts


Iesakām izveidot skaistu vannasistabas dizainu, izmantojot unikālu apaļas formas augu plauktu. Iekšpusē ir koka plaukts augu un dažādu tualetes/vannasistabas piederumu novietošanai. Tādā veidā vannasistaba izskatīsies glīta un sakārtota.

Groza formas augu plaukts


Metāla augu plaukts ir viegli veidojams un reizē izturīgs. Augšējais augu plaukts ir funkcionāla groza kastes formā. Forma ir lieliska izmantošanai mazās vannasistabās.

Stūra augu plaukts

Vannasistabas augu plauktu modeļiem ir dažādi dizaini, kurus var izvēlēties atbilstoši savām vajadzībām un vēlmēm. Viena no aktualitātēm ir stūra augu plaukts. Pēc formas to var uzstādīt kādā no vannasistabas stūriem, kombinējot to ar skaistu nokarenu augu.

Vienkāršs augu plaukts

Kā redzams, šai vannasistabas ir skaists un pilnīgi balts dizains. Augu plaukta dizains ir harmonijā ar pārējo interjeru. Var pievienot dekoratīvos augus, aromātiskās svecītes un aksesuāru skulptūriņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!