Foto: Agnija Reiniece

Kad mājās gatavot bijis slinkums, taču pusdienu pārtraukumā kārtīgi iestiprināties tomēr vēlies, nekas cits neatliek, kā doties uz tuvējo ēdnīcu (vai suņa acīm skatīties uz kolēģi, kurš ar gatavošanu nenoslinkoja). Mūkusalas biznesa centrā šādas ēdnīcas ir četras. Šoreiz devāmies uz Latvijas Universitātes (LU) Dabas mājas kafejnīcu "Daily". Kompāniju pusdienās mums sastādīja māksliniece Gundega Evelone.

Vide un iekārtojums

Aprakstot īsi un konkrēti, klasiska skola ēdnīca. Gan ēdiena smarža, gan garša, gan arī interjers un atmosfēra atgādina skolas laiku. Lai nokļūtu ēdnīcā, jāizmaršē cauri teju visai universitātei (viegli pārspīlējot!). Bet kad nu beidzot mūs sveic zaļie "Daily" burti, nākas secināt, ka ēdnīcā nav nekā lieka – ir galds, ir krēsls. Ir dakšiņa un nazītis.

Šis raksts ir daļa no rakstu sērijas, kurā apmeklējam kādu no četrām Mūkusalas kafejnīcām, un uz pusdienām aicinām sabiedrībā zināmu cilvēku. Ar citiem rakstiem vari iepazīties šeit un šeit.

Bufetē vēlamais šķīvī jāiekrauj pašam. Lai arī izvēle nav ļoti liela, ir padomāts gan par veģetārajiem, gan gaļas ēdieniem, gan arī vilinošām kūciņām un citiem desertiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!