Malaizijā ūdens atrakciju prieki rudenī uzņems jaunus apgriezienus, jo pasaulslaveno klucīšu zīmols Lego turpina būvēt savu ceļu uz panākumiem.

21. oktobrī Malaizijā tiks atvērts Āzijā pirmais Legoland ūdens atrakciju parks. Tajā tiks piedāvāti vairāk kā 40 dažādi nobraucieni un atrakcijas, un apskatei būs pieejami arī vairāk kā 70 Lego modeļi. Šis būs arī pasaulē lielākais Legoland ūdens parks, kas būs aptuveni 300 000 kvadrātmetrus plašs un tā celtniecībā tiks izmantoti vairāk kā 60 miljoni Lego klucīšu.

Malaizijas Legoland ūdens parks atradīsies aptuveni 50 kilometru attālumā no Singapūras un tā lielākā daļa jau ir pabeigta. Jaunais ūdens parks būs kā papildinājums Malaizijas Legoland, kas tika atvērts pagājušā gada septembrī.

Viena no interesantākajām parka atrakcijām piedāvās iespēju pašu rokām uzbūvēt savu plostu no mīkstiem Lego klucīšiem, ar kuru pēc tam doties braucienā pa upi.  

Legoland ūdens parkā būs pieejami arī 2 restorāni, veikals, un 2014. gadā tiks atvērta arī viesnīca. Jaunais atrakciju parks būs īpaši draudzīgs ģimenēm un vislielāko prieku šeit gūs bērni vecumā no 2 gadiem.

Pasaulē ir vēl tikai 2 Legoland ūdens parki - pa vienam Kalifornijas un Floridas štatos ASV. Savukārt Legoland atrakciju parki ir atrodami arī Dānijā, Lielbritānijā, Vācijā un ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!