Foto: Publicitātes foto
Liepājas Karostā teju jau gadu ir iespējams paglābties no tveices aktīvās atpūtas un veikborda parkā "BB wakepark", kas gaidāmajā nedēļās nogalē cer sagaidīt arī festivāla "LMT Summer Sound" apmeklētājus.

"Gaidāmajiem pilsētas viesiem jau tagad ir interese par telšu vietām un aktīvo atpūtu pie priežu ieskautās Beberliņu ūdenstilpes," norāda veikborda parka pārstāve Daina Vārpiņa.

Veikborda parks atrodas netālu no Liepājas centra un parks piedāvā ne tikai nodarboties ar veikbordu, bet arī ar izbraukt ar laivu un iespēju uzcelt savu telti un nakšņot "demokrātiski".

Veikborda parka pārstāve norāda, ka šogad parks svinēs vienu gada jubileju. "Šajā laikā kabeļa veikbordu apguvuši daudzi jauni entuziasti, kā arī te regulāri ierodas viesi – profesionāļi, sniedzot galvu reibinošus paraugdemonstrējumus," klāsta parka pārstāve.

Viņa atklāj arī tālākus plānus. Sestdien, 2. augustā veikborda parks "BB wakepark" organizēs kabeļa veikborda sacensības. Aktīvās atpūtas un veikborda parks aicina ikvienam izbaudīt savus spēkus šajā ekstrēmajā sporta veidā.

Turklāt šovasar aktīvās atpūtas un veikborda parks "BB wakepark" atzīmē gada jubileju, un šajā laikā kabeļa veikbordu apguvuši daudzi jauni entuziasti, kā arī te regulāri ierodas viesi – profesionāļi, sniedzot galvu reibinošus paraugdemonstrējumus. "BB wakepark" 2. augustā organizēs arī kabeļa veikborda sacensības, aicinot ikvienam izbaudīt savus spēkus šajā salīdzinoši ekstrēmajā sporta veidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!