Foto: Publicitātes foto
Lidz 13. septembrim iespējams pieteikties Latvijasa vecākajām piedzīvojumu sacīkstēm "Dublis", kuras šogad notiks jau 17. reizi, informēja pasākuma koordinators un BJO "Jaunie Vanagi" prezidenta vietnieks Roberts Līcis.

"Dublis 2014" ir pasākums, kura galvenā sastāvdaļa ir šķēršļu trase – tās veikšanai nepieciešamas aptuveni četras stundas. Dalībnieki komandās pārvar dažādus šķēršļus, kas saistīti gan ar alpīnismu, gan izveicību, gan komandas darbu, gan loģisko domāšanu. Veicot visu trasi, dalībnieki ir ne tikai adrenalīna un gandarījuma pilni, bet arī no galvas līdz kājām dubļaini. Sacensības tradicionāli notiek Līgatnē, viesu mājā "Upmaļi". Šogad tās paredzētas no 18. līdz 20. septembrim.

Foto: Publicitātes foto

Pieteikt komandas iespējams līdz 13. septembrim, sūtot pieteikumus uz e-pastu sacikstes@gmail.com. Vairāk informācijas par sacensībām un noteikumiem www.jaunievanagi.lv .

Bērnu un jauniešu organizācija "Jaunie Vanagi" darbojas jau kopš 1992. gada. Tās galvenās darbības jomas ir aktivitātes pie dabas un neformālā izglītība - semināri, apmācības un starpvalstu sadraudzības braucieni

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!