Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) izdevis tematisku ceļvedi "Valmieras puse ziemā neklusē!", kurā atrodami piedāvājumi aktivitātēm ziemas sezonā Valmieras pilsētā, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novados.

Ceļvedī iekļauta informācija par interesantām apskates vietām un brīvā laika pavadīšanas iespējām, kuras var izmantot ģimenes, aktīvās atpūtas cienītāji, gardēži, kultūras un mākslas baudītāji un citi interesenti. 

Ceļvedi „Valmieras puse ziemā neklusē!” veido četri temati. Sadaļā „Īsti ziemas prieki” apkopota informācija par aktīvās atpūtas iespējām svaigā gaisā, piemēram, izjādēm zirga mugurā vai distanču slēpošanu. Sadaļā „Kultūras un mākslas pasaule” iekļauta informācija par koncertiem, izstādēm un citiem pasākumiem. Savukārt, sadaļā „Izklaide un aizraujoša nakts dzīve” apkopota informācija par naktsklubiem un bāriem, kā arī vietām, kur tiek rīkoti muzikālie vakari. Tiem, kas vēlas sevi palutināt SPA procedūrās, Valmieras TIC iesaka ieskatīties ceļveža sadaļā „Sevis lutināšana un romantika divatā”, bet gardēžiem - „Ziemas labumi gardēžiem”. Interesentiem, kuri vēlas iemācīties vai uzzināt ko jaunu, domāta ceļveža sadaļa „Ziema Tavam vaļaspriekam”.
Plašāka informācija par piedāvājumu pieejama www.visit.valmiera.lv. Ceļvedis pieejams Valmieras TIC.

Valmieras Tūrisma informācijas centrā jau iepriekš sagatavoti vairāki ceļveži, piemēram, „Skolēnu rudens ekskursiju ceļvedis”, „Zemeņu piedāvājums” „Valentīna dienas piedāvājums” un citi. Tāpat Valmieras Tūrisma informācijas centrs regulāri aicina apmeklētājus uz Ceļotāju stāstu vakariem, un nākamais ceļotāju stāstu vakars būs 29.janvārī, kad stāsti mūs aizvedīs uz silto un saulaino Horvātiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!