Foto: Publicitātes foto
Ogrē ar Līkā tilta regati 16.maijā plkst.13.00 tiks atklāta jaunā tūrisma sezona. Pasākuma mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu, kā arī iesaistīt aktivitātēs Ogres un citu pilsētu pārstāvjus. Tāpat kā iepriekš, regate notiks pie Arkveida gājēju tilta, Ogres upē.

Regatē katrā komandā nepieciešami trīs cilvēki, kas būs gatavi doties bezbailīgā braucienā un sacensties ar citiem dalībniekiem. Divi no viņiem būs airētāji, no kuru veiklības un prasmes būs atkarīga komandas nokļūšana galamērķī. Trešais komandas biedrs - karoga turētājs, paredzēts kā īpašs komandas iedvesmotājs un uzmundrinātājs, stāsta organizatori.

"Šogad vēlamies vērst uzmanību un aicināt piedalīties komandas arī no citām pilsētām. Ogres Līkā tilta regatē varēsiet ne tikai pierādīt, ka komanda ir aktīva, draudzīga un sportiska. Tā būs iespēja uzņēmumiem nest savu vārdu ārpus biroja telpām."
Uzvarētāji balvā saņemšot ceļojumu no Rīgas līdz Stokholmai un atpakaļ.

Ar sacensībām nepieciešamo inventāru nodrošinās pasākuma organizatori – Ogres novada Tūrisma informācijas centrs. Dalībnieki aicināti padomāt arī par tērpiem un aktīviem līdzjutējiem, jo pašus aktīvākos sagaidīšot pārsteigumi. 

Dalībnieki aicināti pieteikties līdz 15.maijam plkst. 17.00. Līkā tilta regates nolikumu un pieteikuma formu var saņemt, sūtot pieprasījumu uz info@latvijascentrs.lv, klātienē Ogres novada Tūrisma informācijas centrā Ogrē Brīvības ielā 12a, kā arī šeit.

Dalība pasākumā – bez maksas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!