Foto: Publicitātes foto

No 8.-9.maijam Pokaiņu mežā atkal norisināsies tradīcijām bagātas brīvdabas sacensības ar lomu spēļu elementiem – "Zvirbuļa taka 2015". Dalībai vēl iespējams pieteikties, un organizatori sola piedzīvojumus, pildot dažādus atjautīgus, aizraujošus un draudzīgus uzdevumus dabā!

Sacensībās komandas piecu cilvēku sastāvā lielākoties piedalās, meklējot nebijušas sajūtas, kā arī nereti – lai veiksmīgi saliedētos draugu vai kolēģu kompānijā, skaidro organizatori. Sacensību teritorija sastāv no trīs "ciematiem" – šogad Daba, Apokalipse un Mistika, kuros dalībnieki veic dažādus uzdevumus ar lomu spēļu elementiem un cīnās par balvām no pasākuma atbalstītājiem. Organizatori solās nodrošināt neaizmirstamu piedzīvojumu, dušas un visus drošībai nepieciešamos pasākumus, savukārt dalībniekiem jābūt gataviem gulēt teltīs un, nepieciešamības gadījumā, jāsagatavojās arī lietainiem laikapstākļiem. Jaunumi un aktuālā informācija par pasākumu Facebook profilā. 

Pasākumu organizē "Jaunie Vanagi", kas ir bērnu un jauniešu organizācija. Tā kopš 1992.gada nodarbojas ar bērnu un jauniešu izaugsmes veicināšanu, kā arī stāsta un izglīto par demokrātiju, toleranci, vienlīdzību un citām emocionālās inteliģences prasmēm. 

Informācija par organizāciju: www.jaunievanagi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!