Foto: Publicitātes foto
Trešdien "Žagarkalnā" un "Milzkalnā" tiek atklāta 2015. un 2016. gada ziemas sezona.

Kā apstiprināja "Žagarkalna" pārstāvis Vadims Kameņevs, trases darba laiks šodien ir no pulksten 14 līdz 23. Apmeklētājiem ir pieejama nogāze "Cīruļkalns-1" ar diviem pacēlājiem. Pieejami būs visi kalna servisi, izņemot instruktoru pakalpojumus.

Savukārt ceturtdien, 31.decembrī, tiks atvērta otrā nogāze "Žagarkalns -1" un "Iesācēju kalniņš" ar virves pacēlāju.

Darba laiks ceturtdien būs no pulksten 10 līdz pulksten 3 Jaungada rītā. Instruktoru pakalpojumi Vecgada dienā būs pieejami līdz pulksten 20.

Savukārt 1. janvārī "Žagarkalna" darba laiks būs no pulksten 12 līdz 23. Šajā nedēļas nogalē strādās arī "Skolnieku kalns".

Kā liecina informācija "Milzkalna" mājaslapā, apmeklētājiem no trešdienas pulksten 12 ir atvērta trešā trase ar pirmo un otro pacēlāju. Trešdien "Milzkalns" strādās līdz pulskten 23.

Savukārt ceturtdien "Milzkalns" strādās no pulksten 10 līdz pulksten 1 Jaungada rītā, bet 1. janvārī - no pulksten 11 līdz 24.

"Milzkalnā" darbosies visi pieejamie servisi, kā arī tiek turpināta sniega ražošana, lai pakāpeniski tiktu atvērtas arī citas trases.

Savukārt "Riekstu kalns" un "Ozolkalns" vēl gatavojas atvērt savas trases. "Ozolkalns" plāno atvēršanu ceturtdienas, 31. decembra, pēcpusdienā, bet "Riekstu kalns" par atvēršanu vēl informēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!