Foto: Shutterstock
Ja esi ūdenskritumu mīlis, noteikti vajadzētu doties lielo šļakatu medībās arī uz Šveici, kur skaisti iekārtojies Reinas ūdenskritums jeb "Rhine Falls".

"Rhine Falls" stiepjas 150 metru platumā un 23 metru augstumā, ieņemot Eiropas lielākā ūdenskrituma statusu. Vislabāk un tuvāk iespaidīgo dabas brīnumu var vērot, pietuvojoties tam ar tūristu vajadzībām pielāgotiem kuģīšiem, kas kursē regulāri. Pār klinšainajām gubām mutuļojošā ūdens plūsma neliks vilties.

Foto: Shutterstock

Tomēr šajā vietā ir daudz vairāk, ko redzēt, ne tikai kā nolūkoties uz hipnotizējošām ūdens straumēm. Turpat blakus skaisti izslējusies arī vietējā pils, kas rotā upes krastus un izteiksmīgi izceļas uz dabas fona. Noteikti vērts piebilst, ka netālu atrodas arī atrakciju parks, kur pie reizes izbaudīt dažādas trakulības, minēts "Pando Trip".

Foto: Shutterstock

Baudīt skaistus skatus šajā vietā var visa gada garumā, tomēr, ja jāizceļ kāds īpašs laiks, tad vērts apdomāt par šī dabas objekta apskati 31. jūlijā, kad katru gadu tur debesis izkrāšņo skaists un varens salūts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!