Foto: Privātais arhīvs
Līga Betlere, kā teic pati, dzīvo divās pavisam dažādās pasaulēs. Ikdienā strādā finanšu jomā, bet lielu daļu savas dzīves velta arī ceļošanai, kuras atspoguļošanu viņa īpaši attīstījusi platformā "Instagram", kas vainagojies ar prāvu sekotāju skaitu, kā arī dažādām iespējām, kas atvieglo ceļojumu izmaksu nastu.

Līgai ceļošana vienmēr bijusi tuva, taču pēc studiju gados gūtās iespējas ar "Erasmus" paviesoties ārvalstīs un pēc tam paceļot, pateicoties darba komandējumiem, viņa sapratusi, cik ļoti tas viņu patiesībā aizrauj. Nu jau Līga apciemojusi vairāk nekā 30 valstis, galvenokārt krustu šķērstu izbraukājot visu Eiropu, nedaudz iepazīstoties ar Āziju, kā arī ielūkojoties Āfrikas bagātībās. Ceļojumu blogere neslēpj: "Pat tad, ja tu dodies ceļojumā tikai ar mugursomu, tas ir salīdzinoši dārgs prieks. Kad biju studente, man nebija iespējas ceļot katru mēnesi, bet es ceļoju tik, cik varēju. Tagad esmu nonākusi pie tā, ka ar "Instagram" palīdzību man izdodas nosegt lielu daļu izmaksu."

Kā stāsta Līga, viņai vienmēr patikušas askētiskas bildes, tāpēc 2017. gada sākumā izveidojusi savu "Instagram" profilu, kas strauji ieguvis popularitāti. Ņemot vērā ātro sekotāju pieaugumu, viņa nolēmusi tam pievērsties nedaudz nopietnāk, iepazīstoties arī ar dažādām stratēģijām popularitātes veicināšanai. "Ceļoju, liku bildes un paralēli strādāju. Kādā brīdī mani sāka uzrunāt viesnīcas, piedāvājot apmešanās izmaksu segšanu pret satura veidošanu. Tajā brīdī es sapratu, ka "Instagram" var būt rīks, kā es lētāk vai pat bez maksas varētu ceļot. Domāju – kāpēc gan man to neturpināt?"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!