Foto: Privātais arhīvs
Elīna Kalniņa dzimusi un arī šobrīd dzīvo Cēsīs, taču, cik vien tas iespējams, dodas plašajā pasaulē un atklāj jaunas vietas. Viņa pierāda – ja vien ir vēlēšanās, var ceļot arī diezgan ekonomiski.

"Kad bija jaunāka, parasti ar ģimeni ceļojām uz Latvijas pilīm un muižām. Runājot par ārzemēm, līdz aptuveni 20 gadu vecumam biju aizceļojusi vien uz Lietuvu. Taču, kad Latvijā ienāca lētās aviokompānijas, sāku vairāk pētīt iespējas un nopietnāk pievērsties ceļošanai," Elīna atklāj, kā sākās viņas aizraušanās ar pasaules izzināšanu. Sieviete teic – pirmais ceļojums bijis uz Londonu, un šī pilsēta un zeme tik ļoti iepatikusies, ka pēc dažiem gadiem viņa izlēmusi pārcelties uz Angliju, kur mācījusies un strādājusi sešus gadus, bet Latvijā atgriezusies pirms diviem gadiem.

Elīnas ceļojumu skaits gadu no gada atšķiras, tomēr pēdējo gadu laikā viņa izvēlas doties vienā lielākā izbraucienā uz tālākām zemēm, kuru papildina ar dažādiem braucieniem pa Eiropu, kā arī, protams, izmanto iespējas apceļot Latviju. Šogad sanācis pabūt Ēģiptē, Maltā, Islandē, Vācijā, Indijā un Īrijā, un no šīm valstīm piecās viņa bija pirmo reizi. "Mans mērķis šim gadam bija katru mēnesi kaut kur aizceļot. Īsti tā nav sanācis, taču tuvu tam ir," piebilst ceļotāja.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!