Foto: Shutterstock
Nav šaubu, ka svētkos sev visu ko atļaujam vairāk nekā parastā ikdienā – izdzeram vairāk alkoholisko dzērienu un notiesājam vairāk pīrāgu, šašlika, siera, ogu un visādu citādu gardumu, kas nereti nākamajā dienā mūs atstāj ar smagu un ne visai patīkamu sajūtu. Lai no šī smaguma atbrīvotos, jāceļas kājās, jāaun apavi un jādodas kādā pasakainā pastaigā pie dabas!

Ne velti latvieši jau izsenis dabai piedēvējuši dziedinošas spējas. Taču ne tikai tās bagātību ievākšana un lietošana var dziedēt, bet arī vien būšana ciemos pie dabas palīdz atjaunot spēkus un uzkrāt enerģiju nākamajam darba cēlienam. Un kāpēc gan nedoties kādā garākā vai īsākā pastaigā pa kādu no daudzajām Latvijas dabas takām vai pārgājienu maršrutiem, ko var pieveikt kā viens, tā arī kopā ar kādu draugu vai visu ģimeni?

Lai tev nebūtu jālauza galva, kur tad doties izlocīt kājas pēcsvētku dienā, ''Tūrisma Gids'' turpinājumā sarūpējis dažnedažādu pastaigu maršrutu kolekciju. Lai skaisti un spēcinoši!

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!