Foto: Shutterstock

Neliels igauņu pulciņš devās ceļojumā uz tālo Dominikānas Republiku, tomēr kārotā plezīra un vietējā kolorīta iepazīšanas vietā atpūtnieki piedzīvoja virkni ne pārāk patīkamu piedzīvojumu.

No Igaunijas uz Somiju, pēc tam uz Ņujorku, bet galu galā – uz Dominikānas Republiku, kas izvietojusies Haiti salas austrumos. Šādu ceļu igauņu tūristi mēroja, lai nokļūtu līdz paradīzes salai Karību jūrā. Brauciena mērķis bija eksotiskas zemes, vietējo ikdienas, kultūras un paražu iepazīšana. Nevienam pat prātā nebija ienācis, ka jau pāris dienas pēc nosēšanās lidostā viņu ceļojums pārvērtīsies par traku piedzīvojumu.

Krietnu laiku pirms brauciena "Airbnb" tika rezervēts neliels namiņš, kas saskaņā ar aprakstu atradās klusā un savrupā kūrortpilsētas Punta-Kanas pamalē. Galamērķī izrādījās, ka pie mājas pastāvīgi dežurē apsargs, kurš no atbraukušajiem tūristiem acis nenolaiž ne mirkli. "Viņš sāka tracināt. Nav pārāk patīkami, ja tevi visu laiku novēro, skatās, kad tu mosties, kad ēd un kad sauļojies," stāsta ceļotāju grupas pārstāve Merilija.

Ja viņi tobrīd zinātu, ar kādu sirds siltumu turpmākajās Dominikānas Republikas apceļošanas dienās atcerēsies šo apsargu...

Kā dzīvošana villā pārvērtās par murgu


Punta-Kana ceļotājiem tomēr neiepatikās, šķita, ka viss ir tikai tūristiem: cenas pārāk dārgas, savukārt vietējā kolorīta – par maz.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!