Seksuālo attiecību maģija - plašs un ļoti svarīgs jautājums. Līdz ar fiziskā ķermeņa stiprināšanu, enerģētiskā potenciāla paaugstināšanu, aug arī jūsu seksuālā aktivitāte. Tātad visa jūsu enerģija var tikt iztērēta. Tā novēršanai parasti iesaka bezlaulību, atturēšanos no dzimumsakariem. Bet atturēšanās no dzimumsakariem var būt efektīva tikai gadījumā, ja cilvēks nekad nav stājies seksuālās attiecībās, nekad nav par tām domājis, nav tās iztēlojies.
Ja jūs esat pieskaitāmi tādiem cilvēkiem, varat praktizēt atturēšanos, ja nē - uzmanīgi izlasiet šo rakstu.

Pirmkārt, jums ir jāzina, ka seksuālās attiecības, orgasms - tas ir ne tikai zaudējums, bet arī enerģijas ieguve. Ja jūsos valda harmonija, tad jūs izjūtat ļoti smalkas sajūtas, kuras nevar saņemt nekā citādi, un šīs sajūtas ir tieši tāds enerģijas veids, kāda jums nepieciešama jūsu ceļā. Bet tas notiek arvien retāk un retāk, miljoniem ļaužu dzīvēs tas nav noticis ne reizi un nenotiks nekad. Viņiem sekss ir tuvināšanās nāvei.

Pastāv trīs seksuālo attiecību tipi, ja vēlaties, trīs orgasma tipi.

Pirmais raksturīgs "racionālam cilvēkam". Ļoti daudzi no mums ieraduši nomainīt realitāti pret savām domām, iedomām un apsvērumiem. Un, pat mīlējoties, šie cilvēki nevar apturēt domu straumi, mainot reālo partneri reālajā situācijā pret iedomātu partneri iedomātā situācijā vai vienkārši gūstot baudu no notiekošā. Dzimumakta beigās viņi izjūt kaut kādas trīsas, sauc to par orgasmu un uzskata, ka viņiem viss ir kārtībā. Patiesībā viņi neatgriezeniski zaudē enerģiju, nesaņemot pretī neko citu. Vēl jo vairāk, viņi vairo sevī neapmierinātu vēlmi, kas atņem daudz enerģijas un tuvina nāvi.

Seksuālie tabu, kas tiek ielikti cilvēkā viņa audzināšanas procesā, sasniedzot dzimumbriedumu, izpaužas "dīvainu", nepieklājīgu seksuālo vēlmju formā. Tās ir katram cilvēkam, kaut arī dažreiz viņš tās neapzinās. Iedomātā bauda, kas raksturīga racionālajam cilvēkam, pastiprina esošās novirzes un rada jaunas. Viņa fantāzija ir atmodināta: viņš iztēlojas arvien "nepieklājīgākas situācijas un atbilstoši tam, kļūst arvien kompleksaināks un noslēgtāks personīgajā dzīvē. Sieviešu gadījumā seksuālo attiecību "racionālais tips" parasti izpaužas kā pilnīga frigiditāte, kas nostiprina esošos seksuālos tabu, neradot jaunus.

Otrais seksuālo attiecību tips ir raksturīgs emocionālam, "dzīvnieciskam" cilvēkam. Viņš patiešām pilnībā nododas mīlas aktam, nevis domā, bet jūt un bauda izjūtas, un uz tā rēķina saglabā enerģētiskā potenciāla līdzsvaru. Turklāt mīlas akta gaitā saglabā savu un sava partnera "es".

Seksuālo attiecību trešais tips vairākumam cilvēku ir gandrīz nepieejams. Tas atrodas ārpus saprāta robežām un sajūtu robežām, tā rezultāts - nevis apmierinājums, bet gan "zibsnis", enerģijas sprādziens, ko nevar nosaukt nedz par patīkamu, nedz par nepatīkamu, - vienkārši kaut kas notiek un šis "kaut kas" ir augstāks gan par baudu, gan ciešanām. Notiek saplūšana ar vienoto un šajā procesā cilvēks saņem daudz vairāk, nekā atdod. Bet šī sajūta mums ir ļoti tāla. Ja otrais tips - tā ir cilvēka atgriešanās pie dabiskā "dzīvnieciskā" stāvokļa, tad trešais tips ir daudz dziļāks, tas atrodas starp auga un kosmisko procesu līmeni.

Katrs seksuālo attiecību tips un katra orgasma forma ir saistīta ar noteikta enerģētiskā cikla darbu un izpaužas specifiskās izjūtās.

"Racionālais, saprāta" orgasms notiek punktā, kas vīrietim atrodas uz dzimumorgāna galotnes, bet sievietei klitora apvidū, "jutekliskais" orgasms vīrietim aptver dzimumorgāna pamatni, bet sievietei dzemdes kakla apvidu, trešajam orgasma tipam it kā nav nekāda sakara ar dzimumorgāniem: tas sākas ar savdabīgām "kutinošām" izjūtām mugurkaula pamatnē, kas pēkšņi pāriet krasā enerģijas "zibsnī", kas pēc tam izplatās pa visu ķermeni. Ieklausieties savās izjūtās un jūs zināsiet, ar ko jūs patiesībā nodarbojaties.

Ir vairāki seksuālo attiecību jomas harmonizācijas ceļi, bet lielākās to daļas sīkāks apraksts var šokēt nesagatavotus cilvēkus. Lai izvairītos no tā, aprobežosimies ar dažu vispārēju noteikumu un "vispieklājīgāko" tehniku definēšanu.

Seksuālā enerģija, seksuālās attiecības - tā ir tantriskās jogas sfēra. Tās pamatprincips: atteikšanās no vēlmēm ir iespējama tikai caur to apmierināšanu. Apspiežot sevī vēlmi, mēs padarām to spēcīgāku, izkropļojam to, izplešot to uz domu un jūtu sfēru, un galu galā paši kļūstam par dzīvu neapmierināto vēlmi. Tāpēc tantra vēsta: "...Neatkarīgi no tā, kur kāds radis baudu, lai vai kādā darbībā - īsteno to."

Mēs izzinām savas vēlmes tikai skatoties uz pārējiem, un mēs varam atbrīvoties no tām, veicot atbilstošas darbības līdz galam. Pabeigta darbība nerada Karmu vai, runājot parastā valodā, pabeigtu darbību negribas atkārtot.

Esiet uzmanīgi, ieklausieties savās izjūtās, analizējiet savas vēlmes. Pievērsiet uzmanību tam, kas rada jūsos apmulsumu, kādu brīdi ļaujiet vaļu savai fantāzijai, bet noteikti īstenojiet to. Izvairieties no divām kļūdām: nedariet to, pret ko jūs esat vienaldzīgi un nenodariet ciešanas citiem. Sāpju radīšana, vardarbība pret citu cilvēku neattiecas uz seksuālo attiecību jomu un sagroza tās. Pievērsiet īpašu uzmanību kauna sajūtām: jūsu kailumam nav jāmulsina vai jānospiež jūs. Tāpat kā otra cilvēka kailumam.

Pareiza vingrinājuma rezultāts: domu neesamība par tā atkārtošanu un apmulsuma neesamība, atceroties par to. Pēc visa īstenošanas jūsu uzbudinājums neizpaudīsies domās un tēlos.

Tantriskās jogas likumi ir ļoti efektīvi, bet daudziem cilvēkiem tie nav pieejami morāli ētisku vai citu apsvērumu dēļ. Ja jūs esat pieskaitāmi šādiem cilvēkiem, vienalga pamēģiniet sekojošo tehniku, kas parasti tiek izmantota pēc atbrīvošanās no neapmierinātām vēlmēm:

1. Koncentrējieties uz sava dzimumorgāna (klitora) galējo punktu katru dienu, ne mazāk kā 15 minūtes. Ja jūsu prātā nāk nepieklājīgas domas, pārtrauciet koncentrēšanos, pārdomājiet tās līdz galam, pēc tam sāciet vingrinājumu no sākuma. Pēc 1-2 nedēļām jūs sajutīsiet smalku kanālu, kas aiziet ķermeņa dziļumā pie dzemdes kakla pamatnes (vai dzimumlocekļa, ja esat vīrietis).

2. Sākot savienošanos, pārvirziet savu uzmanību no pirmā pie otrā, bet no otrā pie trešā centra, kā saka Tantra: "Esiet uzmanīgi pret uguni sākumā un jūs izvairīsieties no plēnējošām oglēm beigās." Kad tas sāks notikt automātiski, jūs varēsiet sasniegt Kosmisko Mīlestību, kas atrodas ārpus sajūtu orgānu robežām un paceļ jūs citā eksistences līmeni.

Šī tehnika nav pieejama visiem, tās rezultāti ir atkarīgi no jūsu nodomu tīrības, cilvēki ar "neapmierinātām vēlmēm" nevarēs apgūt to līdz galam. Bet tā ir spējīga sniegt tiešām daudz ko. Būtībā tā atver jums jaunu saskarsmes kanālu ar esamību. Tiek uzskatīts, ka tās izmantošana palīdz sievietēm kļūt par raganām, bet vīriešiem - ietekmēt pasaulīgo procesu gaitu.

Burvestības maģijas zemākās un vidējās pakāpes apguve sievietēm ir saistīta ar vēja spēka vadītspēju. Tiek uzskatīts, ka šis spēks ļauj sievietei redzēt, dzirdēt un darboties no attāluma, dāvā viņai prasmi lidot. Ja jūs vēlaties to sasniegt, atrodiet vientuļu vietu, kas mēdz būt vētraina, bet ejiet uz turieni laikā, kad tur ir kluss un mierīgs. Tā var būt kalna virsotne, aiza, ezera vai jūras krasts, mežmala vai vienkārši jūsu mājas jumts.

Kad sāks pūst spēcīgs vējš, novelciet no sevis apģērbu, ļaujiet tā elpai pieskarties ķermenim, un lai tas piepilda katru šūniņu. Atstājiet visas domas, sajūtiet, kā vējš iekļūst jūsos. Atkārtojiet to vēl un vēlreiz. Dodieties uz turieni agri no rīta, saullēktā vai vakarā, saules rieta laikā, kad ir bezvējš. Sakoncentrējieties uz savu ārējo dzimumcentru un atcerieties, kā ādai pieskārās gaiss. Un jūs patiešām sajutīsiet vēju, sākumā vieglu, pēc tam stipru un pilnīgu. Ļaujiet tam spēlēties ar jūsu ķermeni, ielaidiet to sevī, pārvirzot koncentrēšanos uz pirmo iekšējo, bet pēc tam uz otro iekšējo seksuālo centru.

Saplūstiet ar vēju un jūs sajutīsiet sava mugurkaula pamatnē zibsni, un tai pat acumirklī atmosfēras vibrācijas pārņems visu jūsu ķermeni un izplūdīs kā apļi ūdenī, līdz pašam horizontam. Šajā brīdī pie jums nāks spēks, bet tai pašā vai nākamajā naktī pie jums nāks Zināšanas. Pat ja jūs aizmirsīsiet savus sapņus, šīs zināšanas dzīvos jūsos un palīdzēs jums gūt panākumus. Bet ja jūs atcerēsieties tās, jūs zināsiet visus vēja noslēpumus. Tas var notikt ne uzreiz. Atkārtojiet vēl un vēlreiz, bet ja arī trešais mēģinājums būs neveiksmīgs, atrodiet citu vietu. Ja savukārt vējš pūtīs no citas puses, nekavējoties aizejiet un nekad neatgriezieties tur.

Ja jūs ir ieinteresējis šis veids - praktizējiet to. Jūs varat pieredzēt milzīgu Piedzīvojumu, kas mainīs visu jūsu dzīvi. Un jebkurā gadījumā, jūs izjutīsiet daudz jaunu negaidītu izjūtu, kas padarīs jūs stiprāku un jaunāku.

Daudziem no jums piedāvātā tehnika liksies vai nu nepieņemama vai pārmērīgi darbietilpīga. Nebēdājieties, jums paliek iekšējās alķīmijas māksla, Dao jogas māksla, kas ļauj pārvērst seksuālo enerģiju Nemirstības eliksīrā. Visas Dao jogas mērķis ir nemirstīga stāvokļa sasniegšana, bet tās zemākās pakāpes ļauj pagarināt fiziskā ķermeņa dzīvi līdz bezgalībai.

Ja vēlies uzzināt vairāk par tantrisko jogu, nosūti jautājumu reiki speciālistei, psiholoģei Norai Kalnmalei uz e-pastu sieviete@delfi.lv un atbilde tiks sniegta sadaļā Ekspertu padomi> Ezotērika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!