Foto: stock.xchng
Pasaule iekārtota tā, ka vairums notikumu norisinās likumsakarīgi un loģiski. Cilvēku uzdevums nebūtu mainīt un pakļaut esošas likumsakarības, bet iemācīties ievērot tās un pieņemt.
Cilvēki kopš senseniem laikiem centušies apjaust un izprast universiālās likumsakarības, kas valda materiālajā pasaulē. Tā noteikti radās astroloģija un citas ezoteriskas mācības ar kuru palīdzību cilvēki centās skaidrot un prognozēt notikumu gaitu nākotnē. Viena no senākajām ezoteriskajām zinībām ir mācība par cipariem - numeroloģija. Senatnē šo mācību plaši izmantoja Babilonā, Indijā, Grieķijā un Romā. Mums pazīstamās numeroloģijas principus izveidoja Pitagors aptuveni 6. gs p.m.ē. Pitagors apvienoja arābu un ēģiptiešu matemātisko zinātņu principus ar vispārējām mācībām par cilvēka iedabu.

Rezultātā radās numeroloģija. Kādreiz ar tās palīdzību noteica cilvēka raksturu, dabas dāvātos talantus, stiprās un vājās rakstura puses, centās piemeklēt laulības un biznesa partnerus.

Arī šodien ir cilvēki, kuri tic noslēpumainajai ciparu pasaulei. Ir tādi, kuri uzskata, ka cipari var saturēt zīmes un vēstījumus no smalkājām pasaulēm. Un vai Pitagors galu galā nav sacījis, ka visu pasaulē iespējams izteikt ar ciparu palīdzību? Dažreiz gadās, ka veicot iracionālu un neloģisku darbību nonākam pie itin loģiskiem rezultātiem. Šādas sakritības varbūt ir tikai matemātiskā varbūtība, bet varbūt kādas universālākas likumsakarības atspulgs...

Ikdienā pār mums brāžas ciparu vētra... Telefonu numuri, mašīnu numuri, biržu jaunumi, kontu numuri un tamlīdzīgi. Izrādās, ka šajā haotiskajā skaitļu gūzmā iespējams meklēt un dažreiz rast kādu zīmi - sev adresētu vēstījumu. Nepieciešams sameklēt ciparus, kas atkārtojas, piemēram 111 un vēstījums būs rokā. Lūk, daži vienkāršākie skaidrojumi, kas var noderēt gan laika kavēšanai, gan sniegt padomu sarežģītā situācijā.

111 - jūsu domas (sapņi) materializēsies īsā laikā. 111 ciparu kombinācija ir līdzīga spilgtam gaismas uzliesmojumam. Visums "nofotogrāfējis" jūsu domas un tūdaļ tās attīstīsies fiziskajā plānā. Esat apmierināta ar domām, kuras fiksēja Visums? Ja nē, tad centieties mainīt domāšanu un uztveri.

222 - idejas, kas nesen vēl tika dēvētas par sapņiem, sāk materializēties realitātē. Turpiniet uzcītīgi darboties un drīzumā ieraudzīsiet to manifestāciju. Nekādā ziņā neapstājieties. Idejas drīzumā materializēsies, tāpēc turpiniet uzcītīgi strādāt. Turpiniet domāt labas domas un pie sevis atkārtot afirmācijas, vizualizējiet nākotnes situāciju.

333 - ja ticat augstākajiem spēkiem (sargeņģeļiem, svēto atbalstam un tamlīdzīgi), tad varat paļauties uz viņu atbalstu iecerētajos projektos. Piesauciet tos un lūdzaties.

444 - eņģeļi ieskauj jūs ar savu mīlestību, rūpestiem un atbalstu. Lieki neuztraucieties, eņģeļu atbalsts jums garantēts.

555 - piesprādzējieties, jo tūdaļ dzīvē norisināsies interesanti notikumi. Šīs izmaiņas var būt gan "pozitīvas", gan arī "negatīvas'. Pārmaiņas dzīvē ir dzīves plūsmas dabiskas izmaiņas. Iespējams, ka šīs izmaiņas jāuztver kā atbilde uz jūsu lūgsnām, tāpēc neuztraucieties un neveiciet radikālu rīcību.

666 - jūsu domas un emocijas šobrīd nav līdsvarā. Tās pārlieku fokusējas uz materiālo pasauli. Šī ciparu kombinācija norāda, ka nepieciešams savas domas turēt līdzsvarā starp debesīm un zemi. Eņģeļi lūdz savu uzmanību fokusēt uz garīgiem jautājumiem, kalpošanu un atgādina, ka jūsu materiālās un emocionālās prasības tiks kompensētas automātiski.

777 - aplausi, atzinība, jūs esat uz viļņa, atrodaties dzīves notikumu plūsmā. Turpiniet uzcītīgi strādāt un ziniet, ka visas vēlmes piepildīsies. Ļoti laba zīme, kas var vēstīt par kādu brīnumu jūsu dzīvē.

888 - jūsu dzīvē noslēdzas kāds dzīves periods. Šī ciparu kombinācija var brīdināt par jaunu apstākļu parādīšanos dzīvē. Raža nobriedusi, laiks to novākt. Virzieties uz priekšu un baudiet sava darba augļus.

999 - noslēgums. Liela dzīves etapa noslēgums personīgajā dzīvē. Augstāko spēku vēstījums, kas mudina sniegt palīdzību visiem, kam tā nepieciešama.

000 - norāde uz to, ka ikviens cilvēks ir vienots ar Radītāju. Situāciju, kas apmetusi loku un atkal nonākusi izejas pozīcijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!