Foto: Publicitātes attēli
Mūsdienu straujais dienas ritms, saspringtais darba un mācību režīms atstāj negatīvu ietekmi uz mūsu organismu. Cilvēku ēšanas paradumus – produktu izvēli, pagatavošanas veidu, maltīšu regularitāti un porciju lielumu – galvenokārt nosaka dzīvesveids un tradīcijas, nevis apsvērumi par optimālu uzturu, labu veselību un ilgu mūžu. Meklējam atbildi, kā saglabāt enerģiju visas dienas garumā un kā nodrošināt ķermenim nepieciešamās uzturvielas jeb - kā atrast mūsdienīgam dzīvesveidam piemērotu formulu?

Ikdienas skrejošajā ritmā, cenšoties pagūt apvienot mācības, darbu un aktīvu dzīvesveidu, organismam tiek uzlikta papildus slodze, kas novājina ķermeņa dabisko imunitāti. Uztura pētījumi liecina, ka 90% cilvēku ikdienā neapēd minimālo ieteicamo augļu un dārzeņu daudzumu, kas ir 500 g dienā. Uzdodot šo jautājumu arī sev, atbilde visdrīzāk pievienos arī mūs to cilvēku skaitam, kas par sevi un savu labsajūtu pietiekami nerūpējas. Stresa apstākļu priekšā uzstādījums „ievērot sabalansētu uzturu" kļūst par kārtējo noslogota cilvēka izaicinājumu.

„Mūsu enerģija tiek patērēta vairāk nekā uzņemta, tāpēc ir svarīgi atjaunot iztrūkstošās enerģijas rezerves ar pilnvērtīgu uzturu. Citiem, savukārt, pieredze ir gluži pretēja - kalorijas tiek uzņemtas vairāk, nekā patērētas," skaidro Oriflame Skaistuma Konsultante Marita Liepiņa. „Viegli teikt - grūtāk izpildīt. Mūsu ģimene, līdzīgi kā cilvēki mums līdzās, ir ļoti aktīva, bet diemžēl ēdienreizes nav regulāras, tādēļ paši meklējām universālu kompleksu, ko atradām Wellness by Oriflame produktu līnijā. Lietojot Zviedrijā izstrādāto dabīgo proteīnu kokteili Natural Balance Shake, kas papildina ikdienas ēdienreizes, enerģija tiek uzņemta un patērēta pakāpeniski, mazinot kāri pēc saldumiem, pārēšanās un uzturot mundru pašsajūtu pēcpusdienā un pat vēlos vakaros. Savukārt WellnessPack, kura sastāvā ir multivitamīni, minerāli, augstas kvalitātes zivju eļla un astaksantīns - dabīgs antioksidants, kas iegūts no Stokholmas arhipelāga aļģēm un ir 500 reizes spēcīgāks par E vitamīnu - ir ne tikai ērts risinājums lietošanā, tā teikt viss-vienā, bet arī nodrošina manu organismu ar nepieciešamajām mikrouzturvielām, gan veselīgam izskatam, gan lieliskai pašsajūtai ilgtermiņā."

NODZĪVO MŪŽU VESELS

Zinātnieki ir vienisprātis, ka viens no ilga mūža un labas veselības priekšnoteikumiem ir kaloriju daudzuma ierobežošana un sabalansēta visu nepieciešamo mikroelementu uzņemšana. „Pareizās devās saņemti mikroelementi un vitamīni palīdz saglabāt dzīvesprieku un optimismu, kļūstot par vērtīgu atbalstu mūsu organismam. Spēcīgs organisms ļauj saglabāt imunitāti pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi," stāsta Liepiņa. „Oriflame gadiem ilgi veicot pētījumus veselības, uztura un medicīnas sfērās ir radījis zinātniski pamatotu apstiprinājumu šādam kompleksam, ko apvienojis vienā -Welness by Oriflame produktu sērijā."  

Wellness by Oriflame produktu sērija ir dažādu vitamīnu komplekss visai ģimenei, lai stiprinātu vispārējo pašsajūtu. Īpašs komplekss izstrādāts matiem un nagiem (Hair & Nail NutriComplex), to spēcināšanai un spīdumam. Savukārt Natural Balance Shake ir ikdienā ērti lietojams dabīgu proteīnu - piena, zirnīšu un olu - kokteilis, ar ko ērti papildināt ēdienreižu starplaikus, mazinot kāri uz saldumiem, izsalkumu un saistīto pārēšanās risku. Proteīnu kokteiļi paredzēti dažāda vecuma cilvēkiem, bet jo īpaši aktīva dzīvesveida piekritējiem. Dabīgās sastāvdaļas ar zemu glikēmisko indeksu ļauj sabalansēt enerģijas daudzumu visas dienas garumā.

„Protams, līdzās uzturam ieteicams būtu arī pareizi saplānot savu dienu, spēt atrast vismaz 30 minūtes laika fiziskām aktivitātēm un pietiekoši daudz laika miegam, lai atjaunotu enerģijas rezerves," piebilst Marita.

WELNESS BĒRNIEM

Rūpējoties par bērniem, izstrādāta arī īpaša Welness produktu sērija - WellnessKids. Tajā iekļauta arī augstas kvalitātes attīrīta zivju eļļa, kas rūpējas par smadzenēm, redzi, nervu sistēmu un optimāls multivitamīnu un mienrālu komplekss, apkopojot tādas bērna augšanai un attīstībai svarīgas vielas kā kalciju, magniju, B grupas vitamīnus, A, C, D vitamīnus un daudzus citus mikroelementus, kas nozīmīgi imunitātei, kauliem, zobiem, redzei, enerģijai un muskuļiem.


SABIEDRĪBĀ ZINĀMI CILVĒKI PAR WELLNESS

Wellness by Oriflame produktus lieto fotogrāfs Sergejs Kondrašins.
Mans dzīves ritms ir saspringts: fotosesijas, izbraukumi, garas darba stundas studijā. Tas nenoliedzami uzliek organismam papildus slodzi un reizē ir arī smags fizisks darbs. Apzinos, ka ne vienmēr ieturu pilnvērtīgas maltītes un, godīgi runājot, darba laikā par ēšanu pat nedomāju, tādēļ ļoti labprāt lietoju Wellness kokteili. Turklāt mans darba režīms reti kad atbilst vispārpieņemtajam uzskatam par astoņu stundu darba dienu. Tādēļ saprotu - ja no organisma daudz kas tiek prasīts, tad tam arī atbilstoši jāatlīdzina. Ar prieku izvēlos vitamīnu un minerālvielu kompleksu WellnessPack Man, kas nodrošina mani ar visiem ikdienā nepieciešamajiem svarīgākajiem vitamīniem un mikroelementiem un palīdz man būt veselam, izturīgam un dzīvespriecīgam - tādam, kāds vēlos būt.

Kā var palīdzēt Welness by Oriflame produkti?

  • Uzlabo ādas izskatu
  • Palīdz samazināt lieko svaru
  • Palielina enerģijas pieplūdumu un izturību
  • Veicina dzīvesprieku un vitalitāti
  • Uzlabo sirds un smadzeņu veselību
  • Spēcina imūnsistēmu

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!