Foto: stock.xchng
Zīlēšana kafijas biezumos ir diezgan populāra nodarbe, par kuras dzimteni tiek uzskatīta Itālija. Lai ieskatītos nākotnē, nav noteikti nepieciešams doties pie zīlnieces, vari pagatavot vienkārši aromātisku kafiju.

Kā tas darāms?

Zīlēšanu veic ar kafijas biezumiem, kas īpaši jāpagatavo. Ņemam trauku, kurā vāra turku kafiju, ielejam aukstu ūdeni, ieberam trīs karotītes kafijas. Berot kafiju, sakam – par pagātni, par tagadni, par nākotni. Liekam trauku uz nelielas uzguns un sildam.

Kafijas karsēšanās laikā maisam to ar karotīti – trīs reizes pulksteņrādītāja virzienā, trīs reizes – pretējā, tad atkal pulksteņrādītāja virzienā. Kad kafijai parādās putas, var noņemt no uguns, to nav nepieciešam uzvārīt.

Uzmanīgi lejam kafiju baltā krūzītē, bez zīmējumiem. Daram to akurāti, lai nesajauktos biezumi ar šķidrumu. Turot krūzīti kreisajā rokā, to izdzeram līdz biezumiem, šķidrumam krūzītē vajadzētu palikt ne par maz, ne par daudz. Ja šķidrums paliks par daudz, visi simboli saplūdīs, ja par maz – sastāsies krūzītes apakšā.

Ar pāris apļveida kustībām saskalinam krūzītes saturu, un to apgrieztu noliekam uz sausas, baltas apakštasītes.

Atstājam apmēram minūti, tad ar kreiso roku ņemam krūzīti un tāpat – apgrieztu, liekam uz baltas papīra lapas.

Ko teic biezumi?

Aptuveni minūti kustinam tasīti dažādod virzienos, ūdenim uz tasītes nevajadzētu būt, vienīgi biezumiem, kuri veido dažādus zīmējumus, rādot tavu likteni.

  • Ja parādās daudz izteiktas līnijas, tas liecina par garām un laimīgām vecumdienām, ja parādās tikai dažas līnijas – būs finansiāla augšupeja.
  • 2- 3 cm garas līnijas tasītes vidū liecina par ceļojumu ar laimīgām beigām. Punkti uz šīm l;inijā, liecina par šķēršļiem.
  • Ja biezumi veido apļus, parādīsiet negaidīta nauda, iespējams mantojums.
  • Četri skaidi pamanāmi punkti aplī, liecina par sievietes drīzu vai esošu grūtniecību.Ja tādi apļi ir divi – tad būšot dvīņi. Ja apļa līnija ir viļņaina – jaundzimušais bērns būšot ļoti gudrs, ja aplim ir dubultlīnija – bērns būšot īsts ģēnijs.
  • Par veiksmi mīlestība un attiecībās ar pretējo dzimumu, liecina izveidojušies rombi.
  • Krusts tasītes vidū, liecina par vieglu, taču nebūt drīzu nāvi. Trīs krusti liecina par izdošanos visās iecerētajās lietās.
  • Savukārt , vairāki kvadrāti liecina par nepatikšanām un likstām.
  • Trijsūris stāsta par dienesta paaugstinājumu, trīs trijstūri blakus – par tuvā nākotnē sagaidāmu bagātību.
Dodies uz virtuvi un ielūkojies savā nākotnē arī tu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!