Foto: PantherMedia/Scanpix
Arī cilvēkiem, kuri necieš dienas horoskopus un labākajā gadījumā izlasa nākošā gada horoskopu, lai tūlīt tos aizmirstu, varētu būt interesanti uzzināt, ko horoskopi saka par sievietes ģērbšanās stilu un aksesuāriem. Ja tavas zīmes raksturojums nesakritīs ar tavu viedokli, varēsi iegūt labas idejas savai garderobei no citu horoskopa zīmju raksturojumiem!

Auns

Tava devīze: Katra diena kā svētki.
Auna sieviete vienmēr un it visā grib būt pirmā. Viņa ir līdere, tāpēc parasti ir informēta par jaunākajām modes tendencēm un nebaidās pirmā tās pielietot dzīvē. Viņa ir par sevi pārliecināta, enerģiska un dod priekšroku košiem, efektīviem un seksapīliem tērpiem, neizvairās no svārkiem ar šķēlumu un blūzēm ar dziļu izgriezumu. Viņām patīk nēsāt šortus, apspīlētus džinsus un īsus svārkus.

Darbā viņām patīk izcelties, valkājot augstpapēžu kurpes vai seksīgas zeķes. Aunu neierobežos pat formas tērps, pie tāda ātri vien var parādīties pamanāmas detaļas, piemēram, kabatā sarkans lakatiņš. Bet medicīnas halāts pēkšņi var kļūt ļoti īss. Aunam vislabāk piestāv visi sarkanās krāsas toņi un oranžā krāsa. Grimā var izmantot piesātinātas krāsas. Auna sievietes dod priekšroku īsam matu griezumam, tomēr, lai izskatītos sievišķīgākas, nevajadzētu atteikties no gariem vai vidēji gariem matiem. No rotaslietām vislabāk piestāv auskari, no aksesuāriem dod priekšroku cepurēm.

Tavas krāsas: sarkana, brūna, melna, zelta, okera.
Tava izvēle: zābaki, lielas somas un pārliecināts skatiens.
Padoms: nemēģini pārspēt pati sevi, tici - apkārtējie jau sen tevi ir pamanījuši un novērtējuši tavu spilgto individualitāti.

Vērsis

Tava devīze: Viss ģeniālais ir vienkāršs.
Vērša sieviete dod priekšroku klasiskam, ērtam un atturīgi elegantam stilam, kvalitatīvam apģērbam. Var teikt, ka viņai ir iedzimta gaumes izjūta, viņa apzinās savas figūras īpatnības un prot izcelt vēlamo un noslēpt nevēlamo. Viņa prot radīt harmoniska skaistuma iespaidu bez liekas izrādīšanās. Viņa neredz jēgu vilkt kurpes ar spicu papēdi, jo kurpes ar augstu pilno zoli ir daudz ērtākas.

Atsakies no sīkām detaļām apģērbā un aksesuāros: apkaklītēm, pogām, rāvējslēdzējiem. Labāk pievērs uzmanību vienam svarīgam elementam, piemēram, dārgai kaklarotai. Grimā un apģērbā izmanto silto krāsu gammu.

Tavas krāsas: rozā un tās nokrāsas (sākot no laša krāsas līdz persikam), zaļa, kastaņkrāsa un tirkīzs, kā arī piestāvēs ziedu motīvi.
Tava izvēle: plīvojošas vai īsas kleitas, puscaurspīdīgi audumi un izgriezumi.
Padoms: Vērsis ir viena no stilīgākajām personībām, taču iesakām reizēm kļūt nedaudz neprātīgai, uzdrīkstēties vairāk, savā stilā ienesot ko drosmīgāku.

Dvīņi

Tava devīze: Pasaki to ar ziediem!
Dvīņu dāmai parasti ir daudzveidīgākā un apģērbu skaita ziņā lielākā garderobe. Viņas noskaņojums un gaume mainās kā vēja pūsmas, jo vienveidība Dvīņus nomāc. Viņām vienalga, kāda zīmola un stila apģērbs tas ir, galvenais, lai patīk, kā tas izskatās, un piestāv, turklāt tam jābūt ērtam. Patiesībā viņas apģērbam nepievērš lielu uzmanību, tāpēc var gadīties, ka skapī atrodas lietas, kuras tā arī ne reizi nav uzvilktas. Ikdienas skrējienā Dvīņi bieži vien aprobežojas ar lūpu spīdumu neitrālā tonī, un arī frizūra parasti ir diezgan vienkārša.

Tavas krāsas: gaiši zila, tirkīza, zaļa un sudraba, lai gan bieži vien izvēlas arī košas krāsas un neparastus krāsu savienojumus.
Tava izvēle: šalles, īsas kleitas un tunikas, cepures un korsetes, plecu soma, lai rokas būtu brīvas.
Padoms: vajadzētu atrast savu stilu, tas var būt romantiskais, sportiskais, klasiskais vai jebkurš cits. Lai sevi labāk saprastu, ieteicams izmantot stilista padomus.

Vēzis

Tava devīze: Stils - tā ir gaisma manā sirdī.
Vēža sievietes ir emocionālas, tāpēc viegli ievainojamas un tomēr mērķtiecīgas. Viņas savam stilam un apģērbam piešķir lielu nozīmi, ir akurātas, jo viņām svarīgs citu viedoklis. Mājās mīļākais apģērbs ilgus gadus var būt viens silts džemperis, toties sabiedrībā Vēzis dod priekšroku sievišķīgam apģērbam, nevis džinsiem. Viņas nekad nežēlos naudu labai veļai. No aksesuāriem viņām īpaši mīļas pērļu rotas. Nepatīk spilgta kosmētika. Mīļākais matu sakārtojums - brīvi krītoši, gari mati; darbadienā - zirgaste.

Tavas krāsas: baltās un melnās krāsas apvienojums, pasteļtoņi - pelēks, bēšs, visu toņu zilais un zaļais.
Tava izvēle: ērtas garās bikses, elegantas kleitas, maiga atlasa šalle.
Padoms: izmanto kosmētikas minimumu, jo tev piestāv dabiskums. Droši vari lietot acu un lūpu kontūrzīmuli.

Lauva

Tava devīze: Kam man Mēness? Lidoju tieši uz Sauli!
Lauvas ir dzimušas līderes, viņām ir augsta pašapziņa. Viņām nav svarīga preces cena, bet gan zīmols un auduma kvalitāte - viņām vajag vislabāko. Ja modē būs tik apspīlētas bikses, ka nevar paelpot, vai kurpes uz nestabila papēža, Lauvenes būs pirmās, kas to uzvilks. Pat mājas halāts un čības ir izsmalcinātas un labas kvalitātes. Lauvas āriene ir nevainojama, un viņa tai velta daudz laika. Viņas iecienījušas spilgtu kosmētiku un drosmīgus krāsu salikumus, kā arī dārgas rotaslietas.

Tavas krāsas: siltie toņi - zelta, visi sarkanās krāsas toņi, apelsīna un dzeltena krāsa.
Tava izvēle: kleitas un kostīmu svārki līdz celim, ļoti garas bikses, kažokādas.
Padoms: lai neiztērētu visu ģimenes budžetu sev vienai, pamēģini no modē esošajiem zīmoliem izvēlēties apģērbu, kas ir praktisks un kalpos ilgāku laiku.

Jaunava

Tava devīze: Mode mēdz būt ļoti loģiska.
Diezgan kautrīgās Jaunavas stilu var nosaukt par praktisku un racionālu, vienkāršu un vienlaikus elegantu. Viņas nevar lielīties ar plašu garderobi, taču tur esošās lietas ir noderīgas. Bieži vien Jaunavas stils ir lietišķs, apģērbi ir vienkāršas formas, ieturēti minimālisma stilā. Frizūra - akurāta, nereti tā ir cope. Nevienas citas zodiaka zīmes pārstāves neprot tik labi izvēlēties un pieskaņot aksesuārus kā Jaunavas.

Tavas krāsas: melna, balta, tumši zila, visu toņu sarkanā, rozā un apelsīna krāsas.
Tava izvēle: garas un vieglas vasaras kleitas, lietišķi kostīmi, sniegbalta blūze, klasiskas laiviņas vai grieķu stila sandales.
Padoms: papildini garderobi ar kādu romantisku tērpu, krāsainu blūzi un vispār vairāk lutini sevi - pašu labāko.

Svari

Tava devīze: Mēs nevaram aizmirst par modi, un mode neaizmirsīs mūs.
Svaru sievietes parasti ir draudzīgas, apburošas, elegances un graciozitātes paraugs ar izteiktu gaumes izjūtu. Viņas vienmēr izskatās nevainojami un stilīgi no galvas līdz pat papēžiem. Jūs nekad neieraudzīsiet Svaru sievieti netīrā vai saburzītā apģērbā. Viņu ietērpā viss ir saskaņots - gan krāsas, gan aksesuāri. Daudzas Svaru sievietes pašas prot izgatavot rotaslietas.

Tavas krāsas: zila, tirkīza, rozā un blāvi sarkana.
Tava izvēle: pieguļošs apģērbs, plisēti audumi, žaketes ar neparastām detaļām, izsmalcinātas rotaslietas, audumi ar sīku ziedu apdruku, cepures un zīda šalles pasteļtoņos.
Padoms: grūti kaut ko ieteikt tik harmoniskai un brīnišķīgai sievietei. Ja nu tomēr, tad - neapstājies, droši ļaujies arī pārdrošākiem eksperimentiem modes lauciņā.

Skorpions

Tava devīze: Kārdinājums ir jādemonstrē.
Sieviete Skorpions izvēlas tādas lietas, kuras visticamāk nebūs mugurā kādai citai. Apģērbs un citi aksesuāri izskatās efektīvi un seksuāli, jo Skorpioniem patīk atrasties uzmanības centrā. Rotaslietas nēsā vai nu daudz, vai nemaz. Skorpionam patīk eksperimentēt ar spilgtu kosmētiku, taču Skorpions nekad neizskatās vulgāri. Parasti matu sakārtojums ir vai nu īsi un čirkaini, vai gari mati.

Tavas krāsas: intensīvi melnās un baltās vai sarkanās krāsas savienojumi, zelta un ķiršu krāsa, violeta.
Tava izvēle: zābaki, mēteļi, īsas kleitas, trikotāžas izstrādājumi, mīksti audumi, ādas izstrādājumi un masīvi gredzeni ar tumšiem akmeņiem.
Padoms: nekārdini ar savu izskatu jebkuru, pataupi savu valdzinājumu tiem, kuri spēs novērtēt tavu kaislīgo personību un izsmalcināto apakšveļu.

Strēlnieks

Tava devīze: Ar stilu un modi pret garlaicību.
Strēlnieces dod priekšroku brīvam un sportiskam stilam. Šīs sievietes raksturo tādi vārdi kā dabiskums, vienkāršība un sievišķība. Viņas īpaši neseko modes tendencēm, izvēlas ērtu apģērbu. Dod priekšroku apģērbam no dabiska auduma, viņām piestāv gari svārki vai nobružāti džinsi, etniski motīvi. Ja pašai būs ērtāk, izvēlēsies sportisku stilu arī tad, ja tas nebūs atbilstošs, jo citu domas viņai nav svarīgas. Krāsošanos mēdz uzskatīt par lieku laika tērēšanu, arī rotaslietas nenēsā, jo tās ir viegli pazaudēt. Apģērbā patīk spilgtas krāsas, bet par to, kā tās saskaņot ar citām krāsām, īpaši nesatraucas.

Tavas krāsas: apelsīna, purpursarkana un citas austrumnieciskas krāsas, visu nokrāsu zilā, kā arī zelta krāsa.
Tava izvēle: lins, pūkains džemperis, bikškostīms ar daudzām kabatām, lielas somas, zelta, koka vai perlamutra aproces, sporta apavi, sandales.
Padoms: piepildi drēbju skapi ar visdažādākajām lietām, lai arī ikdienišķas lietas ar aksesuāru palīdzību varētu padarīt stilīgākas. Tev piestāv apavi ar vidēji augstu papēdi.

Mežāzis

Tava devīze: Vienkārši, stilīgi un ar gaumi.
Nopietnās, uzticamās un čaklās Mežāzītes iecienījušas atturīgu klasiska stila apģērbu, kas ir kvalitatīvs un nereti izgatavots pēc individuāla pasūtījuma vai arī ir vintage stilā. Viņu garderobē atrodamas tādas klasiskas lietas kā jostas, ādas maki, sniegbaltas blūzes, vakarkleitas un apspīlēti džinsi. Arī rotaslietas izskatās vienkāršas, bet nav lētas. Matu griezums parasti ir īss, un to var ātri savest kārtībā. Ja mati ir garāki, viņām patīk izmantot matu sprādzes un gumijas.

Tavas krāsas: melna, pelēka, bēša, tumši zila un zaļa.
Tava izvēle: skaisti pulksteņi, kurpes ar kvadrātveida purngalu un uz papēža, garas piedurknes, senlaicīgas rotaslietas, mini svārki.
Padoms: esi pati un neignorē savas intereses, tu esi izsmalcināta, stilīga un vari ar to lepoties.

Ūdensvīrs

Tava devīze: Mēs nebaidāmies no modes vētras, mēs gaidām stila viesuli.
Ir divu veidu Ūdensvīra sievietes. Pirmā tipa pārstāves modes tendences neietekmē. Viņas tērpjas pašas pēc saviem noteikumiem un parasti izvēlas vienkāršu, ērtu, sportiska stila apģērbu. Otra tipa sievietes ir īstas modes dāmas. Viņu garderobē ir ekstravaganti, izaicinoši, atmiņā paliekoši tērpi. Viņas bieži maina frizūru un matus var nokrāsot pat zaļā krāsā. Kosmētiku vai nu nelieto vispār, vai arī tā ir koša.

Tavas krāsas: violeta, tumši zila, ceriņu krāsa, melna, balta.
Tava izvēle: blūzes, džemperi ar dziļu V veida izgriezumu, ādas apģērbi, stilīgas beretes un ģimenes dārglietas.
Padoms: kaut gan padomi nepalīdz, tomēr reizēm ieklausies citu viedoklī, tavi uzskati ne vienmēr ir pareizi.

Zivs

Tava devīze: Metos modes stihijā, ieklausoties intuīcijā.
Zivs sievietes ir pacietīgas, jūtīgas un intuitīvi jūt, kas viņām piestāv. Viņas iecienījušas kvalitatīvu, vieglu apģērbu, īpaši neseko modes tendencēm. Ja varētu, viņas labprāt visu dienu valkātu ērtu halātu. Izejot sabiedrībā, viņām patīk būt sievišķīgām, bieži vien izvēlas apspīlētu apģērbu.

Tavas krāsas: visu toņu zilā, violeta un zaļa. Maigas un zaigojošas krāsas.
Tava izvēle: pelēkas vai raibas somas un apavi. Plati džinsi kopā ar grezniem topiem.
Padoms: papildini savu maigo, romantisko stilu ar eleganci - izteiksmīgiem aksesuāriem vai stilīgiem apaviem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!