Foto: Publicitātes foto
Mājas iekārtošanas process parasti patīk lielākajai daļai cilvēku, jo ir iespēja pastaigāt pa mēbeļu veikaliem, piemeklēt sev tīkamāko sekciju, gultu, skapi un citas lietas. Izņēmums ir virtuves iekārtošana, kuras procesā ir jāiegulda nedaudz vairāk laika un izdomas, lai to iekārtotu pēc iespējas ērtāk un mājīgāk, jo virtuve ir vieta, kur no rīta Jūs pagatavojat brokastis, pusdienās - pusdienas, bet vakarā baudāt visģimeniskākās sajūtas pie vakariņu galda.

Tam visam ir viens priekšnosacījums - virtuves dizainam un iekārtojumam ir jāveido patīkama un apetīti rosinoša atmosfēra, tāpēc mēbeļu veikalos "4 istabas" klientam ir iespējams izvēlēties gan jau gatavus virtuves risinājumus, gan izplānot un pasūtīt sev individuāli piemērotu virtuves iekārtu. Ja virtuves iekārtošanai Jūs apmierina kāds no veikalos jau atrodamajiem, gatavajiem risinājumiem, tad droši varat izvēlēties kādu no tiem. Gatavie risinājumi visbiežāk ir konkrētās krāsās, noteiktā dizainā un ar ierobežota skaita izmēra skapīšiem, kas ir standarta izmēros un principā ar tiem iespējams nokomplektēt lielāko daļu virtuves.  

Mēbeļu veikali "4 istabas" piedāvā vairākus desmitus gatavu virtuves komplektu, ko iespējams apskatīties arī interneta veikalā 4istabas.lv. Ja nu lūkojaties uz kādu virtuves komplektu, bet bēdājat, ka tas ir par mazu jeb lielu virtuves izmēram, tad ņemiet vērā, ka lielāko daļu komplektus ir iespējams papildināt ar atsevišķiem skapīšiem, vai otrādāk - nokomplektēt konkrēto virtuvi pēc vajadzības. Gatavie virtuves risinājumi ir ļoti izplatīti, jo parasti tie ir pieejami zemās un vidējās cenu kategorijās, kas ir pa kabatai lielākajai daļai patērētāju.

Piemēram, ja virtuves sienas izmērs, kur gribat izvietot iekārtu ir 2.4m, tad šādu iekārtu iespējams iegādāties sākot jau no 120Ls. Virtuves iekārtā būtu gan izlietnes skapītis, gan skapītis tvaiku nosūcēja iebūvēšanai. Tas nozīmē, ka virtuve jau būtu nokomplektēta, un tas neizmaksātu nemaz tik daudz.

Ja gadījumā virtuve ir lielāka un vēlaties izveidot arī virtuves stūri, tad sazinoties ar zinošiem un laipniem veikala "4 istabas" darbiniekiem, noskaidrosiet iespējas iegādāties papildus skapīšus, tajā skaitā stūra skapi. Gadījumā ja dzīvesvieta nav lutinājusi ar plašu virtuvi un nepieciešami tikai pāris skapīši, tad arī tos pie mums ir iespējams iegādāties. Iespēju, kad ir iespējams komplektēt virtuves skapīšus, sauc par moduļu sistēmu. Un arī šādus virtuves moduļus Jums ir iespējams iegādāties mēbeļu interneta veikalā 4istabas.lv vai klātienē mūsu veikalos.

Ja virtuves plāns Jums jau ir prātā un neviens no gatavajiem risinājumiem neder, tad nepieciešams griezties kādā no "4 istabas" veikaliem, kur tiek piedāvāta iespēja veikt individuāli pasūtījumu virtuvēm. Individuāla pasūtījuma virtuves ir izgatavotas no augstākas kvalitātes materiāliem, tāpat šiem projektiem tiek piedāvāta augstvērtīgāka un plašāka furnitūras izvēle, iekļaujot sevī gan dažādu iebūvējamo grozu sistēmas, izlietnes, atvilkņu un durvju pievilkšanās mehānismus, oriģinālus rokturus, reliņu sistēmas un citas virtuves komfortam un dizainam paredzētas lietas.

Izdarot individuālu pasūtījumu, no vairāk kā 300 dažādiem skapīšiem ir iespēja izvēlēties nepieciešamā skapīša veidu ar vispiemērotāko tā izmēru, fasādes materiālu, krāsu un darba virsmu. Fasādes materiāliem mēbeļu veikals "4 istabas" piedāvā izvēlēties dažāda biezuma, faktūras un kvalitātes laminātu, kurš lielākas izturības nodrošināšanai apstrādāts ar ABS (plastikāta) maliņu, tradicionālo vai ugunsdrošo MDF un akrilu. Kopā pieejami vairāk kā 400 dažādi krāsu toņi un aptuveni 100 atšķirīgu toņu, faktūras un biezuma galda virsmas. Individuāli gatavota virtuve viennozīmīgi sanāks dārgāka par standarta risinājumu, bet tās pamatā ir klienta individuālo fantāziju lidojums. Izstrādājot individuālu virtuves projektu papildus klientam ir iespēja izveidot arī visdažādākās konstrukcijas, piemēram, bāra leti, nestandarta plauktus vai citas neordināras idejas.

Ērta virtuves iekārtošana nav viegls process, tāpēc ar pilnu atbildību strādājam, lai nodrošinātu mūsu klientam visoptimālāko telpas iekārtojumu un sajūtas, kurās gribas atgriezties. Nāc uz mūsu veikaliem „4 istabas"- Valmierā, Limbažos vai Cēsis un apmeklē interneta veikalu 4istabas.lv.

No pirmās skices līdz pabeigtam projektam, mūs priecē iespēja piedalīties Jūsu labsajūtas radīšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!