Foto: Publicitātes foto



Ļaujies skaistuma pārvērtībām pavasarī! Dāvanu serviss Postcard.lv tev piedāvā 5 lieliskas procedūras pavasara skaistumkopšanas kūrei. Dāvini kādu no skaistuma procedūrām pati sev vai savai draudzenei, jo kura gan no mums nevēlas sevi sakopt un palutināt!



Profesionāla liftinga procedūra Defi Lift 3D

Foto: Publicitātes foto
Jums vairs nav nepieciešamas sāpīgas procedūras, lai izskatītos skaisti - jaunās paaudzes sejas salona procedūra nodrošina dabisku savelkošu efektu! Tūlītējs un acīmredzams rezultāts - mirdzoša sejas āda un atjaunotas sejas kontūras. 

Profesionāla liftinga procedūra Defi Lift 3D:

  • Samazina ādas nepilnības;
  • Uzlabo ādas tekstūru;
  • Piepilda grumbiņas;
  • Piešķir sejas ādai mirdzumu;
  • Tonizē un padara ādu tvirtāku;
  • Uzlabo sejas vaibstu kontūras.

Procedūrā sastāv no 2 etapiem - mirdzuma atgūšanas fāze un  jaunības atgūšanas fāze.

Procedūras gaita: dekoratīvās kosmētikas noņemšana, ādas attīrīšana, RADIANT CARE Lift Exfoliant pīlīnga uzklāšana, masāža ar DRAIN LIFT kociņiem, LIFT MASKAS uzklāšana, krēma uzklāšana.

Profesionāla liftinga procedūra Defi Lift 3D salonā "Mona Beauty", Tērbatas ielā 12.

Procedūras cena pērkot Postcard.lv: 18.00 EUR (12.65 Ls). Ietaupi 53%! Parastā cena 38 EUR.

Skaists franču manikīrs

Foto: Publicitātes foto

Piešķir nagiem dabīgu izskatu un izvēlies franču manikīru - klasiska vērtība, kas vienmēr piestāvēs jebkuram tavam apģērbam. Nagi tiek nopulēti un nagu galiem ir uzklāta balta nagu laka, pārējā daļa rozā vai krēmkrāsā. Šāds manikīrs piedod fantastiski koptu un veselu roku izskatu. Pateicoties regulāram manikīram, jūsu rokas kļūst sakoptas un skaistas!

Franču manikīrs skaistumkopšanas salonā "Ankor", Lāčplēša iela 12, 2. stāvā Rīga,

Pērkot Postcard.lv, manikīra cena:  9,96 EUR (7Ls). 

Klasiskais pedikīrs

Kopta sieviete ir skaista sieviete, un kas var labāk likt justies sievietei, kā skaisti, kopti un veseli nagi. Salona Ankor profesionālie meistari parūpēsies par to, lai Jūs izskatītos un justos labi.

Klasiskais pedikīrs salonā "Ankor", Lāčplēša iela 12. Procedūras ilgums 2 stundas.

Pērkot Postcard.lv, cena: 19.92 EUR (14.00 Ls).

Gkhair SOS terapija Jūsu matiem

Foto: Publicitātes foto

Ierīce "IRON REPAIR Ultrasonic-Infrared Haircare Clip" ar titāna pārklājumu un infrasarkanajām plāksnēm, kuras izstaro ultraskaņu, veic īstus brīnumus, atveseļojot matus un padarot tos skaistus. Izmantojot šo rīku, tiek aktivizēta mikrocirkulācija, uzlabojas matu stāvoklis un pastiprinās mirdzums.

Karstais matu griezums īpaši ir ieteicam gariem matiem, kā arī "nogurušiem" matiem, kuri visu laiku tiek pakļauti krāsošanai, ieveidošanai un citām neveselīgām ietekmēm.
Pēc griešanas ar karstajām šķērēm koptu un veselīgu matu efekts saglabājas līdz pat diviem mēnešiem

Atjaunojoša maska "Global Keratin Hair Taming System" satur aktīvo keratīnu, kas palīdz aizsargāt matus no ārējās vides iedarbības. Maska piepilda matu poras ar aktīvo keratīnu, kas palīdz atjaunot bojāto matu struktūru un baro tos. Tā īpaši ieteicama pēc ķīmiskas vai mehāniskas matu apstrādes.

Gkhair SOS terapija Jūsu matiem salonā "Orhideja", Krišjāņa Barona ielā 19, Rīgā.

Pērkot pakalpojumu Postcard .lv, cena 19 EUR (13,35 Ls)Parastā cena 38 EUR.

Limfodrenāžas masāža salonā STUDIO FIGURA

  
Foto: PantherMedia/Scanpix

Limfodrenāžas masāža uz speciāla aparāta Roll Shaper, kuras laikā tiek stimulēta visa limfātiskā sistēma un tiek veicināta limfas cirkulēšana limfmezglu virzienā. Masāža attīra ķermeni no toksīniem, samazina ķermeņa apkārtmērus, samazina lieko svaru, mazina celulītu, uzlabo ādu, uzlabo limfas cirkulāciju, samazina tūsku, uzlabo muskuļu tonusu.

Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairākos veidos. Tā padara jūsu ķermeni vieglāku, vairo enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāte, samazina tūsku un ekstremitāšu nejūtīgumu, veicina asins cirkulāciju. Taču šie nav vienīgie limfodrenāžas masāžas labumi. Lielākā daļa sieviešu ir sajūsmā par iespēju samazināt apkārtmērus, iegūt tvirtāku ādu, tonizēt muskuļus, kā arī samazināt celulītu. Jūsu auguma pārvērtības tiek panāktas nevis pateicoties noteiktu ķermeņa daļu masāžai, bet gan veicinot limfas plūsmu un attīrot organismu. Jūs iegūstat slaidāku, tonizētāku augumu ar mazāk izteiktu celulītu un tūsku.

Limfodrenāžas masāža ir kā treniņš, kura ietvaros jūs ar Roll Shaper trenažieri veicat 18 vienkāršus vingrojumus.

STUDIO FIGURA, Lokomotīves ielā 26, Rīga. Vienas masāžas seansa ilgums 60 min.

Pērkot Postcard.lv, iepazīšanā cena ar 50% atlaidi - 8,54 EUR (6 Ls). Parastā cena 17.07 EUR.

Limfodrenāžas masāža nav ieteicama, ja jūs esat stāvoklī. Tiem, kuriem ir vēnu varikoze, sirds saslimšana, asinsrites traucējumi vai vēzis, pirms masāžas veikšanas tiek ieteikts konsultēties ar savu ārstu.

Pirms masāžas ieteicams izdzert 0.5-1l ūdens

Par dāvanu servisu Postcard.lv

Foto: Publicitātes foto

Postcard.lv veikalos pieejamas vairāk kā 50 dažādu aktivitāšu dāvanu kartes - apmācības, restorāni, aktīvā atpūta, izklaide, skaistums un veselība.

Postcard.lv iegādāto pakalpojuma sertifikātu vai dāvanu karti variet uzreiz ērti izdrukāt. Ja vēlaties saņemt vai uzreiz dāvināt jau glīti iesaiņotu dāvanu karti, dodieties uz Postcard.lv veikaliem, pasūtiet sertifikāta piegādi uz mājām vai noteiktam adresātam. Savukārt, ja vēlaties nosūtīt sveicienu ārpus Rīgas, dāvanu saņēmējs dāvanu varēs saņemt Post 24 pakomātos.

Par skaisti iesaiņotu dāvanu priecāsies ikviens tās saņēmējs. Dāvanu kartes tiks ievietotas greznā un elegantā dāvanu karšu iepakojumā, ar jūsu izvēlētas krāsas lenti. Pieejami balti vai melni konverti, ar krāsainiem stila elementiem, kā arī īpašas dāvanu kastītes.

Dāvanu kartēm ir īpaši glīts dizains un dāvanu kartes veidotas tā, ka to akciju cenu var viegli noņemt, tādēļ dāvanas saņēmējs atlaides summu neredzēs.

Noformēt pasūtījumu variet arī zvanot pa tālruni +371 6611 8040!







Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!