Foto: Kadrs no filmas "Sātans Pradas brunčos"
Tava māja izskatās gluži kā no žurnāla stila lapām izkāpusi, un tu pati lieliski iederies pat vissmalkākajos saviesīgās dzīves sarkanā paklāja burziņos. Diemžēl - līdz ar apbrīnojamo gaumes izjūtu tevi vajā arī kaitinošas likstas, par ko vairums mirstīgo cilvēku pat neaizdomātos... Tās apkopojis arī "ELLE Decor".

1. Tu ieej veikalā..jebkurā veikalā. Un lieta, kas tev iepatīkas visvairāk, protams, maksā pusi tavas mēnešalgas. Kurš gan varēja iedomāties, ka tas krūšturis ar vienreizējo mežģīņu rotājumu izmaksās dārgāk nekā jauns dīvāns?

2. Tu vienkārši nespēj skatīties pārvērtību šovus. Mokošā apziņa, ka tu būtu varējusi sakombinēt krietni iespaidīgākus un stilīgākus apģērbu salikumus, tevi gluži vai nogalina.

3. Tu veido slepenus "Pinterest" iedvesmas dēļus, jo nevēlies, lai draudzenes izmanto visas ģeniālās idejas, ko atrodi. Vienādi grāmatu plaukti un vannas istabas nudien tevi neiedvesmo.

4. Tu nekad neesi atguvusi drošības naudas depozītu, ko iemaksāji, ievācoties jaunā dzīvoklī. Un tomēr tu ZINI, ka tieši tevis ieviestās pārvērtības miteklī ir ļāvušas saimniekiem paaugstināt īres maksu nākamajiem īrniekiem.

5. Tu reizēm prāto, vai draugiem patīc savas personības dēļ vai tikai tāpēc, ka proti atrast brīnišķīgas lietas, ko viņi nopērk. Saskriešanās uz kafiju vienmēr pārvēršas sirojumos pa veikaliem, kas rezultējas draudzenes jaunajās kurpēs vai fantastiskajā dzīvokļa dekorā, ko esi ieraudzījusi tieši tu.

6. Pat tavs kaķis novērtē kvalitāti un izrāda gaumi. Un tās nav tikai tavas iedomas, viņš patiešām murrā skaļāk, guļot uz kašmira džempera.

7. Tev ir tik daudz grāmatu, ko likt uz kafijas galdiņa, ka pašai kafijai vairs nav vietas. Visdrīzāk, ir pienācis laiks jauna, lielāka kafijas galdiņa iegādei.

8. Tu bieži vien nokavējies, jo nespēj iziet no mājām, nesabužinājusi spilvenus uz gultas un dīvāna. Tiem ir jāizskatās nevainojami.

9. Tavā Instagram kontā ir vairāk mēbeļu pārvērtību fotogrāfiju nekā selfiju. Un katra plauktiņa, skapīša un krēsla dekorēšana ir prasījusi milzum daudz laika, lai tas izskatītos tieši tā, kā tev patīk.

10. Tu jau sen neapciemo daļu draugu un radu, jo nespēj cīnīties ar neizturamo vēlmi pārbīdīt mēbeles viņu mājās. Tu ZINI, ka tas dīvāns izskatītos krietni labāk pie TĀS sienas, bet šo sarunu nav vērts pat uzsākt…

11. Kad tu saki: "Paldies, nevajadzēja pūlēties!", tu tā arī domā – patiešām nevajadzēja. Tā dāvanu kaste ar visu bezgaumīgo saturu un iepakojumu dosies taisnā ceļā uz miskasti.

12. Tavs plānotājs ir pārpildīts ar dažādiem pasākumiem, kas jāapmeklē, un tu esi pārliecināta, ka tiec ielūgta tikai sevis pasniegto dāvanu dēļ. Tava brālēna bijusī draudzene uz savu dzimšanas dienu tevi ielūdz tikai un vienīgi tās vāzes dēļ, ko pasniedzi viņai sālsmaizē… Jūs taču esat tikušās vien pāris reižu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!