Foto: Shutterstock

Jaunieši aicināti apmeklēt bezmaksas nodarbību ciklu, lai iespējami plašāk uzzinātu par darba tiesībām un pienākumiem, liecina pieejamā informācija Rīgas skolu vortālā Eskola.lv.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Jaunatnes organizāciju kapacitātes stiprināšanas konkursā ir apstiprināts biedrības "Dažādas Iespējas Jūsu Attīstībai - DIJA" projekts "Atvērts iespējām un prasmēm", kura darbības laikā jaunieši varēs apmeklēt bezmaksas apmācību ciklu par dažādām tēmām.

Pirmā nodarbības tēma - "Manas darba tiesības un pienākumi", un tā notiks 28. janvārī Lāčplēša ielā 47-1 Rīgā, no pulksten 15 līdz 18.

Projekta mērķis ir sekmēt jauniešu izglītošanu, piedāvājot iespēju iegūt dzīvei nepieciešamās prasmes, zināšanas un kompetences neformālās izglītības ceļā. Lai veiksmīgāk sasniegtu projekta mērķi, tiek plānots arī izveidot biedrības "DIJA" jauniešu nodaļu, kas kalpotu kā būtisks atspēriena punkts veiksmīgākai jauniešu pašrealizācijai un lietderīgu zināšanu iegūšanai.

Projekta gaitā plānots organizēt bezmaksas apmācību ciklu par sekojošām tēmām:

  • Manas darba tiesības un pienākumi;
  • Brīvprātīgais darbs un tā ieguvumi;
  • Komunikācijas un sadarbība;
  • Manas intereses un iespējas;
  • Pirmā palīdzība un sava drošība.

Nodarbības var apmeklēt ikviens jaunietis, iepriekš piesakoties pa tālruni +371 26126117 vai rakstot uz e-pastu biedriba.dija@gmail.com līdz šā gada 26. janvāra pulksten 16.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!