Foto: Publicitātes foto
Vairums sieviešu itin viegli un ātri spēj ieviest kārtību savā apakšveļas atvilktnē. Tiesa, vai esi aizdomājusies, cik raiti veiktos krūšturu un biksīšu akurāta izlikšana uz pakaramajiem? Visticamāk, šādi kārtojot savu apakšveļas atvilktni, nāktos tērēt krietni vairāk laika…

Turpinot rakstu sēriju, kas tapusi sadarbībā ar televīziju STV Pirmā!, piedāvājam ieskatu raidījuma Kurš kuru trešās epizodes spilgtākajos mirkļos. Šoreiz visai nopietnam izaicinājumam – sieviešu apakšveļas dažādības izzināšanai un arī prasmīgai tās sakārtošanai – stājas Rihards, iejūtoties veikala pārdevēja amatā, savukārt Ieva nonāk kūdras purvā.

Kuram būs grūtāk? Un kuram veiksies labāk? Rihardam, izzinot sieviešu apakšveļas noslēpumus, nāksies apgūt teju veselu ābeci, vienlaikus slēpjot nelielu mulsumu un jokojot par "pieskaršanos tik daudzām biksītēm tik īsā laikā". Bet gabalkūdras krāvumi liks Ievai kārtīgi pasvīst un, kā pēc raidījuma filmēšanas aktrise atzina Viņa.lv, secināt, ka ir jomas, kurās sievietes, neraugoties uz vēlmēm un labākajiem centieniem sevi pierādīt, tomēr sastopas ar krietni lielākām grūtībām nekā rēķinājušās.

Skaties raidījumu 20. janvārī pulksten 21 televīzijā STV Pirmā! un uzzini, kā ar fiziskā spēka izaicinājumu tiks galā Ieva, un, vai sievietes nobīsies no Riharda centieniem palīdzēt izvēlēties veikala klientēm piemērotāko apakšveļu! Kurš beigās iegūs augstāku vērtējumu no saviem darbu vadītājiem?

Jau vēstīts, ka pašmāju televīzija sievietēm STV Pirmā! jauno gadu sākusi ar vēl vienu Latvijā veidotu realitātes šovu Kurš kuru, kas no 6. janvāra televīzijā vērojams ik trešdienu pulksten 21.

Tas ir jautrs un nebēdnīgs cīniņš, šova vadītājiem - Ievai un Rihardam - izaicinot vienam otru un izmēģinot tipiskas pretējā dzimuma profesijas. Sadarbībā ar STV Pirmā! Viņa.lv sniedz iespēju noskatīties šova epizodes vai to spilgtākos mirkļus, kā arī turpmāk piedāvāsim jautrākos šova filmēšanas aizkulišu brīžus un intervijas ar kolorītākajiem raidījuma dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!