Foto: Shutterstock
12. maijā vārda dienu svin Valija, Ināra, Ina un Inārs. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārdu numeroloģiskā vibrācija?

Valija (7)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu enerģētiku. Valija ir gudra, zinoša, vispusīga, intelektuāla, loģiska, saimnieciska un izturīga sieviete, kas stabili stāv uz zemes. Vārds kalpo kā sargeņģelis.

Ināra (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas aktivizē mērķi un vēlmi būt pirmajai. Ināra ir stabila, dzīvesgudra, aktīva, jūtīga, viņa ir atbildīga pret darāmo, gudra un zinoša. Vārds padara Ināru par līderi, aktivizē spītīgumu, ļauj realizēt talantu, lieliem soļiem iet uz mērķi un to arī sasniegt. Vārdā ir sargeņģelis.

Ina (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Ina ir atbildīga pret to, ko dara, aktīva, vīrišķīga, lietišķa, gudra, ar labu intuīciju, zinoša, neatlaidīga un spītīga. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Inārs (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Inārs ir apveltīts ar spēcīgu loģiku un labu intuīciju, viņš ir veiksmīgs, mērķtiecīgs, zinošs, saimniecisks, izturīgs – kā no azbesta, jūtīgs un emocionāls. Vārdā ir sargeņģelis, kas palīdz realizēt mērķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!