Nevar noliegt, ka latviešu sievietes vīriešu vidū izpelnījušās pastiprinātu uzmanību, taču, vai gadiem ejot, mainās viņu skaistums? Un kā jaunās dāmas skatās uz vecākiem vīriešiem? Amizantos gadījumos no savas pieredzes "STV Pirmā" raidījumā "Starp mums runājot" dalās režisors Valdis Lūriņš.

Koncentrējoties tieši uz Lūriņa ikdienā sastopamākām sievietēm, viņš atzīst, ka latviešu aktrises jau kopš pirmsākumiem uz skatuves izskatījušās lieliski, jo viņas nepārtraukti saskārušās ar jaunu informāciju, kas kaut kādā veidā atstājis iespaidu uz organismu. "Neatkarīgi no tā, ka šobrīd ir pieejama fantastiska kosmētika, aktrises visas izskatās daudz jaunākas par saviem gadiem, un ne tikai izskatā, bet arī savā domāšanā."

Lūriņš uzskata, ka sievietei ir jābūt ne tikai skaistai, bet arī gudrai – tas nenozīmē to, ka jābūt kādām grādam vai kam, bet jābūt vispārīgai sapratnei.

Fantastiski uzjautrinošu gadījumu saistībā ar jaunām dāmām, atklāj režisors. "Pavasarī braucu trolejbusā, skatos, baigi foršā meitene. Skatos, skatos – vienkārši baudu tā kā bildi. Pēc pusotras pieturas viņa man saka – varbūt jūs vēlaties apsēsties?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!