Foto: Shutterstock
26. jūnijā vārda dienu svin Ausma, Ausmis, Inguna, Ingūna un Inguns. Līdz ar sirsnīgu sveicienu pastāstīsim, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Ausma (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Ausma ir jūtīga un emocionāla, viņa ir laba psiholoģe un sarunu biedre, cilvēks ar rozīnīti. Intelektuāla, var būt vadītāja. Viņa ir spītīga – cilvēks, kas stabili stāv uz zemes un visbiežāk rīkosies pa savam. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Ausmis (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas ir kā sargeņģelis, dod spēcīgu saikni ar Kosmosu un aktivizē intuīciju. Ausmis ir savdabīgs, jūtīgs un emocionāls, taču izturīgs, aktīvs, mērķtiecīgs un neatlaidīgs. Viņu rāmī ielikt nav iespējams, Ausmis visu darīs pa savam un dzīvē savu panāks.

Inguna (5)

Sievišķās enerģijas vārds, kas savieno ar Kosmosu, paaugstina dzīves enerģiju un dod iespēju būt labai vadītājai. Inguna ir jūtīga sava ceļa gājēja, kas stabili stāv uz abām kājām. Viņa ir vispusīga, izturīga un atbildīga, apveltīta ar labu intuīciju. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Ingūna (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas savieno ar Kosmosu un paaugstina dzīves enerģiju. Ingūna var būt vadītāja, jo ir gudra, loģiska un atbildīga pret darbu. Viņa ir jūtīga, savdabīga, ar atšķirīgu domāšanu, spēcīgu intuīciju, izturīga, sava ceļa gājēja. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Inguns (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, savienots ar Kosmosu. Inguns ir atšķirīgs sava ceļa gājējs, labs analītiķis, atbildīgs, mērķtiecīgs un neatlaidīgs, tādēļ savu dzīvē panāks. Iekšēji viņš ir jūtīgs un emocionāls. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!