Foto: Shutterstock
Kā zināms, pareizi izvēlēta un seksīga veļa, piemēram, dodoties uz randiņu, var būt diezgan nozīmīga, tāpēc vērts atkārtot, kas tad īsti ir seksīgs un kā piešaut mazu asumiņu kopējam tēlam.

Jāatzīst, ka mūsdienu apakšveļas džungļos, ir iespējams apmaldīties, jo jāizvēlas starp neskaitāmi daudzajiem audumiem, kas akcentēti ar dažādām niansēm, un modeļiem, apjūkot daudzveidībā. Jau iepriekš vēstījām, kas apakšveļas modē aktuāls šosezon, taču šoreiz aplūkosim apakšveļas valdzinošākos plauktus jeb tās veļiņas, kas vīrietim liks iedegties no jauna.

Uzreiz gan jāpiebilst, ka katram gaume ir citāda – kas vienam liek asinīm ritēt straujāk, tas otram šķiet garlaicīgs vai nemaz nepiesaista. Tomēr vienmēr vērts atminēties, ka izskatīsies valdzinoši tad, kad jutīsies par sevi pārliecināta. Nav nozīmes ieģērbties ārkārtīgi pikantā veļā un cerēt, ka izskatīsies iekārojama, pat tad, ja no tevis strāvos neērtuma un nepārliecinātības sajūta, jo dažkārt daudz erotiskāk izskatīsies veļā, kas ir gana vienkārša. Tātad pirmais nosacījums – izvēlies tādu apakšveļu, kurā jutīsies ērti.

Kad esi noteikusi savas komforta zonas robežas, vaļu var ļaut iztēlei. Protams, tālāk, ņemot vērā sava vīrieša intereses un gaumi, ko noteikti jau zini, piemeklē atbilstošu apakšveļu.

Nevar noliegt, ka valdzinoši izskatās vienmēr aktuālās mežģīnes, taču īpašu pikantuma devu piešķir arī daudzo lencīšu tīkli, kas īpaši modē ir šajā sezonā. Jāteic, ka, lai panāktu seksīgāku kopskatu un auduma taupīšanas labad, var izvēlēties vien striķīšos vītu veļu, piemēram, īpaša dizaina krūšturi vai stringbiksītes.

Taču ne mazāk pievilcīgi un kārdinoši izskatās nosegtāki veļas komplekti, piemēram zīda veļa, kas nebūt neatsedz plikumus, taču liek tavam Romeo pašam iztēloties, kas atrodas zem tās. Protams, tikpat jutekliski izskatās dažādi naktskrekli, kas, lai arī nosedz ķermeni vēl vairāk, tomēr nevar noliegt, ka izskatās fantastiski.

Drosmīgākās var izmēģināt arī garās zeķes un zeķturus, kas noteikti atsvaidzinās visu kopskatu.

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!