Foto: Shutterstock
Tie, kuriem naudas ir par daudz, droši var tālāk nelasīt, bet pārējiem piedāvājam tautā pārbaudītas un speciālistu ieteiktas līdzekļu piesaistes metodes. Un tad jau, kazi, atkal būs naudiņa, par ko aiziet ciemos. Tikai nemazgā tur traukus, lai saimniekiem nauda neiet zudumā!

Senču metodes

Starp mūsu pašu tautas dainām ir kāda, kura darbojas kā vārdojums. Vari to laiku pa laikam pie sevis atkārtot, vari arī uzrakstīt un ielikt maciņā pie naudas. Tas skan šādi:

Dod, Dieviņi, dodamo,
Es paņemšu ņemamo,
Es paņemšu ņemamo
Ar balto dvēselīti.

Šie vārdi jāskaita ar vislabākajiem nolūkiem, jo tieši baltā dvēselīte šeit būs tavu panākumu ķīla. Arī ikdienā tev jārīkojas pēc iespējas godīgāk, lai vārdojums patiesi darbotos.

Lai mājās vienmēr būtu nauda, zem lieveņa paslēp trīs jaunas, spīdošas monētas un novārdo:
"Zelts pie zelta, sudrabs pie sudraba, nauda pie naudas šajā mājā."

Savukārt šis rituāls jāveic jauna Mēness pirmajās dienās, tad visu mēnesi nebūs naudas problēmas, pēc mēneša to atkal atkārto. Jaunā Mēnesī, tuvojoties pusnaktij, savāc visu sīknaudu, kas makā, somā un kabatās, un saber māla traukā. Aizdedz trīs zaļas sveces, priekšā noliec trauku ar monētām un vizualizē, ka tavā maciņā vienmēr ir summa, kas liek justies drošībā. Pašķindini monētas, sajūti tās ar visām maņām!

Nenopietnie Simorona rituāli

Vari uzskatīt šos rituālus par vieglprātīgiem, taču ņem vērā, ka tos veidojuši psiholoģijas eksperti, un to galvenais trumpis slēpjas tieši tajā, ka darbībai tiek noņemts nopietnības un pieķeršanās slogs. Tas, savukārt, atbrīvo ceļu jaunām enerģijām!

Vakarā noliec maku uz galda un "iespraud" tajā mobilā tālruņa lādētāja galu, kas pievienots elektriskai strāvai. Pa nakti maciņš uzlādēsies ar naudas enerģiju.

Rituāla veikšanai būs vajadzīga lustra, kura karājas pie istabas griestiem, un jaunas apakšbikses – obligāti sarkanā krāsā. Rituāls jāveic jaunā vai augošā Mēnesī. Vakarā vienkārši uzmet bikšeles uz lustras, sakot: "Biksītes uz lustras – nauda mājās!" Cik spēcīga būs tava vēlme, tik ātrs un precīzs būs rezultāts!

Čuvašijas maga rituāls

Lai ieaicinātu naudu savā dzīvē un pieslēgtos finanšu plūsmu pasaulei, "Ekstrasensu cīņu" laureāts Aleksejs Fads iesaka šādu rituālu.

Pirmām kārtām, jāatceras, ka naudas krāsa ir zaļā, stihija – metāls un skaitlis – 5.

Tātad būs nepieciešams metāla trauks zaļā krāsā. Mags Fads apgalvo, ka daudzi viņa klienti ar sekmēm izmantojuši zaļo "Carlsberg" alus bundžu. Tā kā reiz ir zaļā krāsā, turklāt to rotā lielisks naudas pievilkšanas simbols – zelta kronis.

Jaunmēness rītā vai pirmajā nedēļā pēc Jaunmēness zaļajā metāla traukā ieliec 55 monētas, katru ar nominālu 5 vai 50 (šādi traukā tiek ielikta skaitļa 555 enerģija). Aizzīmogo trauku ar vasku, un "naudas ķērājs" gatavs!

Paņem trauku labajā rokā un sāc apstaigāt dzīvokli vai istabu pa saulei un, skaitot vārdojumu "Ved Vaņa maņi gori!", šķindini monētas. Neaizdomājies par vārdu nozīmi, būtiska ir skaņas vibrācija.
Kad būsi beidzis (droši vien pēc minūtēm piecām), iztēlojies, ka pār tevi līst monētu lietus.

Rituālu var izpildīt trīs dienas pēc kārtas. Nauda maciņā sāks parādīties visai drīz!

Ja nepieciešama konkrēta summa, iztēlojies, ka tā jau ir tev rokās, tikai viena piebilde – prasi Augstākajiem Spēkiem pusotras, divas reizes vairāk, nekā nepieciešams, jo parasti Visums dod pusotras reizes mazāk par prasīto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!