Foto: Shutterstock

Vai, paraugoties pulkstenī, bieži redzi 11:11? 12:34? 3:33? Vai kādu citu ciparu kombināciju, kas aizdomīgi bieži atkārtojas? Vai ar tevi mēdz notikt kādas dīvainas sakritības, kas ir pretrunā ar loģiku un noved pie "maģiska" iznākuma? Ielūkosimies noslēpumainajā sinhronitāšu pasaulē kopā ar Lūku Milleru, kurš sevi dēvē par garīgās dzīves hakeri!

Kas tevi šurp atvedis? Kāpēc šajā brīdī, kad tu varētu būt kaut kur citur un darīt kaut ko pavisam citu, tu lasi šo rakstu? Iespējams, tu ieraudzīji ilustrāciju, un tā piesaistīja tavu uzmanību, jo kombinācija 11:11 bieži nonāk tavā redzeslokā. Vai tas ierosina tavu iztēli un liek aizdomāties, ko gan tas varētu nozīmēt?

Šis raksts nebūs vienkārši par numeroloģiju, kas ir tikai neliela daļa no noslēpumainās sinhronitāšu pasaules. To ir grūti saprast ar loģiku, bet Lūks Millers tic, ka sinhronitātes nestrādā loģikas līmenī. "Sinhronitātes ir nozīmīgas, sekošana tām var novest pie lielām lietām, bet tās nevar pilnībā izprast ar prātu," viņš uzskata.

Kas ir sinhronitāte?

Sinhronitāte ir notikumu ķēde, kur notikumi sakrīt cits ar citu un tiem savstarpēji ir liela nozīme . Šie notikumi varētu izskatīties nejauši, taču tie nekādā gadījumā nav vienkārši sakritība.

Piemēram, tu gribi pieteikties savā sapņu darbā un vienlaikus mēģini atrast attaisnojumus, lai to nedarītu, taču katram attaisnojumam parādās atrisinājums. Vai – tu tomēr aizej uz pasākumu, kuru parasti neapmeklētu, jo ikreiz, kad ieslēdz TV, radio vai runā ar kādu pa telefonu, tu par to vien dzirdi? Beigu beigās, aizgājis uz šo pasākumu, tu satiec kādu cilvēku, kuram tavā turpmākajā dzivē ir liela nozīme, – savu nākamo otro pusīti, biznesa partneri vai draugu.

Sinhronitāte un nejaušība nav viens un tas pats: nejaušība varētu būt, ka tu nošķaudies – un tajā pašā laikā tiek šauts salūts. Tas varētu šķist zīmīgi, bet vairumā gadījumu tam nebūs īpašas nozīmes.

Sinhronitāšu paveidi

Paredzošā – kad tev iešaujas prātā, tu redzi vai izdari kaut ko saistītu ar kādu konkrētu iznākumu (piemēram, tu par kādu iedomājies, un šī persona tev tūlīt piezvana).

Virzošā – kad visas zīmes "rāda ceļu" uz kādu konkrētu iznākumu (piemēram, tu gribi pārstāt strādāt kādā jomā, jo tā nav pieprasīta, un tad tev piezvana un piedāvā darbu).

Atspoguļojošā – kad tev nākas pārdomāt kādu savu lēmumu vai tikko piedzīvotu notikumu. Piemēram: tu nolem pārtraukt savu sporta zāles abonamentu, un nākamajā brīdī e-pastkastē parādās ziņa par vingrinājumu pozitīvo ietekmi uz veselību, liekot tev pārdomāt savas izvēles pareizību.

Testējošā – kad sinhronitāte pārbauda tavu ego. Piemēram, tev neprātīgi garšotu cepta vistiņa, un, kolīdz tu aizdomājies par šo atkarību, vistas gaļas reklāma parādās televīzijā. Tas pārbauda tavu spēju pretoties kārdinājumam. Esi stiprs, neļaujies tam!

Sinhronitātes notiek nemitīgi

Sinhronitātes atgadās ar visiem, arī ar tevi un mani. Taču interesanti – jo biežāk mēs tās ievērojam, jo biežāk tās atgadās!

Nemeklē sinhronitātes tur, kur to nav, bet iemācies atpazīt, kad kaut kas tāds notiek tavā acupriekšā. Piemēram – ja perfekti piemērotā brīdī tavā dzīvē rodas iespēja iesaistīties lieliskās attiecībās, bet tu tomēr nolem tās neuzsākt, tad zini – tu redzi sinhronitāti, taču tai diemžēl neseko...

Kad sāksi apzināti izdzīvot šos sinhronizētos notikumus, ievērosi dažus mazus kosmiskos "jokus", piemēram, 11:11. Paša Lūka dzīvē šāds skaitlis bijis 33 – viņš to redzējis itin visur, līdz sapratis, ka vērts to papētīt, un uzzinājis šā skaitļa garīgo nozīmi.

Kāda ir sinhronitāšu jēga?

Sinhronitātēm ir vairāki nolūki – tās var būt apstiprinājumi, ka esam uz pareizā ceļa, darboties kā pavadonis, dažkārt kā pārbaude. Reizēm tā novedīs tevi līdz svarīgu attiecību izveidošanai, bet citreiz liks tev apstāties un apdomāties.

Ja ietrenēsies pamanīt sinhronitātes un atšifrēt to nozīmi, iegūsi jaudīgu palīgu savai intuīcijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!