Kopumā augusts raksturojams kā pozitīvs un jaukām emocijām bagāts mēnesis. Tas būs atspirdzinošs un uzlādējošs. Kāds baudīs iemīlēšanās sajūtu, kāds būs vasaras iedvesmots, citu iepriecinās ziņas par bērna piedzimšanu un vēl kāds bildinās vai priekā teiks "Jā!" uz saņemto aicinājumu mīt gredzenus.

Vēl jāpiebilst, ka interesantas ziņas var atpūst pagātnes vēji – uzradīsies kāds, par ko savulaik mīlā pukstēja sirds, sens, labs draugs aicinās kopā iedzert tēju vai pat šķietami izirušām attiecībām sāksies jauns prieka posms. Visnotaļ iedvesmojošas emocijas augusta laikā!

Savukārt darba joma šomēnes prasīs disciplīnu, kārtību un rakstura stingrību. Būs nepieciešams pārvērtēt vērtības un atjaunot skatu uz saviem biznesa plāniem. Galvenokārt dominēs sakārtošanās, jaunu mērķu izvirzīšana, veco parādu nokārtošana un godīga darbošanās. Šis ir laiks, kad var nākties maksāt par "veciem grēkiem", attaisnoties, skaidroties, pat tiesāties. Ar skaidru un godīgu pieeju iepriekš minētais būs izdarāms. Galvenais – savu varu nepielietot negodīgiem nolūkiem un nepārcensties ar savas līderības izrādīšanu.

Tikmēr attiecību jomā ies rāmāk. Tiks meklēts līdzsvars starp abu partneru viedokļiem. Lai to panāktu, šoreiz emocijas jāatliek malā un talkā jāņem racionāla pieeja. Ja rodas neskaidrības, ko un kā darīt, var notikumus analizēt, izmantojot "plusu un mīnusu" stratēģiju. Svarīgi ir nesasteigt, nesvārstīties, kā arī nebaidīties. Tā vietā liekot domu skaidrību, godīgumu pret sevi un partneri, kā arī visam pieiet ar vēsu prātu. Labvēlīgs laiks, lai sāktu risināt iepriekš radušos konfliktus. Te gan jāatceras, ka pirmajā vietā jāizvirza mērķis rast skaidrību, nevis atšķetināt problēmas pēc iespējas ātrāk. Fokusējies uz kvalitāti, nevis kvantitāti vai ātrumu.

Plāni augustā kā sēnes mežā – būs sarosījušies un spruks laukā cits pēc cita. Galvenokārt tie saistīsies ar vēlmi izglītoties, pilnveidoties vai kā citādi attīstīties. Gaisā virmos drīzais 1. septembris. Kāds meklēs kursus, kāds gatavosies jaunam mācību gadam, kāds vēl steigs izzināt, uz ko un kur vēl var pieteikties universitātē un vēl cits jau kārtos skolas somas. Virziens pareizs! Augusts ir patiesi labs laiks gatavoties zinībām.

Lai šis mēnesis izdotos, svarīgākais ir ticēt tam, ko dari, kā arī paļauties uz savu spēku, pieredzi, intuīciju un zināšanām. Visi galvenie resursi produktīvam augustam jau ir tevī. Smelies ražu sevī, un tad arī pasaules raža sniegs gandarījumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!