11. augustā vārda dienu svin Olga, Zita, Zigita un Liega. Sirsnīgi sveicam! Tortes un ziedu vietā – skaidrojums, kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Olga (7)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Olga ir vispusīga, intelektuāla, prātīga un gudra sieviete, laba sarunu biedre, Viņa ir sievišķīga, aktīva, apveltīta ar labu intuīciju un loģisko domāšanu. Vārds kalpo kā sargeņģelis un eņģeļi vārdā palīdz realizēt talantu.

Zita (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kas padara tā nēsātāju par līderi. Zita ir vispusīga, intelektuāla, jūtīga, laba sarunu biedre ar labu intuīciju. Viņa ir aktīva un stabili stāv uz zemes. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašai.

Zigita (7)

Sievišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Zigita stabili stāv uz zemes, ir aktīva, vispusīga un intelektuāla. Viņai piemīt laba intuīcija un spēcīga loģika. Vārds kalpo kā sargeņģelis un eņģeļi vārdā palīdz realizēt talantu.

Liega (22-4)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju. Liega ir vīrišķīga un izturīga azbesta sieviete ar labu intuīciju. Viņa ir jūtīga, prātīga un stabili stāv uz zemes. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!