Foto: Shutterstock
Kad sagriežam pirkstu un apstrādājam brūci, visbiežāk tikai nobubinām "līdz kāzām sadzīs" un aizmirstam šo sīko notikumu. Velti! Jebkuri pirksta bojājumi nes sevī lielu informācijas apjomu par mūsu tagadni un nākotni, brīdina par iespējamajām nepatikšanām, bet dažkārt pat spēj novērst ko sliktu mūsu dzīvē. Pamēģini atcerēties nesenāko traumu un tai sekojošos notikumus!

Pirkstu galos atrodas enerģētisko kanālu sākuma un beigu punkti. Šie kanāli iet ne vien pa rokām, bet pa visu ķermeni, tādēļ caur pirkstiem notiek intensīva enerģētiskā apmaiņa starp Kosmosu un cilvēku. Jebkura mūsu disharmonija pašiem ar sevi vai ārpasauli atspoguļojas mūsu pirkstu veselībā.

Brūcēs, skrambās, apdegumos, kodumos un augoņos izpaužas nākotnes notikumi, kurus mūsu ķermenis nojauš nedēļu līdz divus mēnešus, pirms tie notikuši. Kā atpazīt pirkstos ieslēpto informāciju, stāsta portāla "Magplus" konsultanti.

Īkšķis

Īkšķis atbild par mūsu dzīves enerģiju, neatkarību, pašpietiekamību no nosprausto mērķu sasniegšanu.

Labās rokas īkšķa bojājums stāsta par to, ka nākotnē (1–3 mēnešu laikā) rūpes par tuviniekiem paša lietas uz ilgāku laiku atbīdīs otrajā plānā. Par laimi, slimības nebūs bīstamas, pārdzīvojumi un uztraukumi visai drīz pāries. Nepārpūlies un taupi naudu!

Kreisās rokas īkšķa bojājums liecina, ka stāvi nedrošas izvēles priekšā. Pastāv risks spert kļūmīgu soli, kura sekas vēl ilgi bojās tev dzīvi. Tas, ko šobrīd vēlies visvairāk, nepiepildīsies. Vajadzētu atteikties no ierastajām vērtībām un kaislībām un atrast savam "es" jaunu veidolu.

Trauma liecina, ka tavi labākie nodomi apkārtējiem ir postoši. Atsakies no godkārīgām ambīcijām un plāniem!

Rādītājpirksts

Rādītājpirksts atspoguļo rezultātus tavai cīņai ar ceļā stāvošajiem šķēršļiem.

Labās rokas pirksta bojājums liecina, ka tevi gaida īslaicīga materiālā stāvokļa pasliktināšanās un sadursmes ar valdonīgām personām, kuras tevi morāli ietekmē. Pastāv liela iespēja pazaudēt mīlestību, kolēģu cieņu vai iemīļoto darbu.

Kreisās rokas pirksta bojājums liecina, ka esi nedaudz ieciklējies uz saviem iekšējiem pārdzīvojumiem. Pietiek sev pārmest intelekta trūkumu, pieticīgus ienākumus un citus labojamus trūkumus. Esi drosmīgāks un retāk klausi padomdevējus, kuri vēl tev "labu"!

Bieži savainojumi norāda uz to, ka kāds tev regulāri liek sprunguļus spieķos.

Neatsakies no saviem mērķiem, bet pameklē prātīgākus aplinkus ceļus to sasniegšanai! Atceries: aizkaitinātība, ietiepība un ilgas pēc aizgājušā var novest strupceļā.

Vidējais pirksts

Vidējie pirksti saistīti ar mūsu emocionālās apmierinātības stāvokli. To neveselums norāda uz to, ka centies iegūt aizliegto augli un vienlaikus paredzi, ka šā mērķa sasniegšanai sekos atmaksa. Bailes un nepārliecinātība, nesekmīga vēlme dominēt pār jebkuru cilvēku izpaužas kā vidējo pirkstu iekaisumi vai sagriešana.

Labās rokas pirksta bojājums brīdina, ka tevi gaida konflikts ar tiem, kuriem vēl nesen palīdzēji un kuros ieguldīji dvēseli. Atsakies no vēlmes nepārtraukti rūpēties un mācīt dzīvot tos, kuri tev dārgi, pretējā gadījumā no asarām un stresa neizbēgt.

Kreisās rokas pirksta bojājums pareģo konfliktu ar tev nozīmīgu cilvēku. Tu stāvi uz kārtējā attiecību izskaidrošanas sliekšņa. Tās laikā vari pārspīlēt, kas var padziļināt strīdu un paātrināt šķiršanos.

Deformācija, hronisks vidējā pirksta neveselums ir nepārliecinātības par sevi pazīme. Tā pirmām kārtām skar seksuālo jomu un radošo darbību.

Sniedz sev tuvajiem cilvēkiem rīcības brīvību, nekontrolē katru viņu soli, neuzskati savu viedokli par vienīgo patieso!

Zeltnesis

Šis pirksts saistīts ar adaptēšanos sabiedrībā un iespējām radoši realizēties.

Labās rokas pirksta bojājums brīdina par problēmām darbā. Iespējami strīdi ar kolēģiem un partneriem, kuri ieinteresēti sadarbībā ar tevi.

Kreisās rokas pirksta bojājums liecina, ka tavs pašvērtējums ir pazemināts, kā rezultātā tuvākajā laikā vari izrādīties bez vainas vainīgais kādā nepatīkamā situācijā.

Hroniski bojājumi un deformācija brīdina par to, ka tevi var atstumt mīļi cilvēki, tavu radošo darbību var nepieņemt, par bēdīgām perspektīvām finanšu jomā un pat negatīvu ietekmi no citām pasaulēm: iespējams, ka tevi ir noskauduši vai mājās ieviesušies ļaunie gari.

Nepiedāvā sevi un savu darbu tiem, kas neciena tavus talantus un dvēseli! Centies kaut vai uz laiku nomainīt dzīvesvietu, atpūties no sliktiem sadzīves apstākļiem, kas tevi patoloģiski ietekmē!

Mazais pirkstiņš

Mazais pirkstiņš atbild par materiālo pārticību. Biežas traumas liecina, ka tuvā nākotnē vari nonākt strupceļā. Pārstāj apskaust citus un nepretendē uz svešu īpašumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!