Tas, kurš kaut reizi ir centies pārdot māju vai dzīvokli, zina, cik grūti atrast labu pircēju, kurš gan labai cenai piekritīs, gan blēdis neizrādīsies. Kā nekā – runa ir par pietiekami lielu naudas summu! Ja esi izlēmis iztikt bez profesionālu starpnieku pakalpojumiem, tad savai veiksmei pievieno mazliet maģijas. Dažkārt tā var palīdzēt gan turīgu un godīgu pircēju atrast, gan sevi pasargāt darījuma laikā.

Vienu no šādiem rituāliem piedāvā portāla "Magic-tarot58.com" maģijas speciālisti.

Rituālam tev vajadzēs:

  • četras dzeltenas sveces,
  • sarkanu zīmuli,
  • rozā papīra lapu,
  • jaunu šķīvi,
  • gaišzila zīda maisiņu,
  • kaltētu lavandu,
  • šķēres.

Kad viss sagatavots, vari ķerties pie rituāla izpildes.

Iekārtojies ērtāk uz grīdas, iepriekš parūpējoties, lai neviens tevi rituāla laikā netraucētu. Atslēdz telefonu, ja iespējams – arī durvju zvanu. Tad sev apkārt saliec dzeltenās sveces un aizdedzini tās.


Brīdi pasēdi, skatoties liesmā un noskaņojies, domājot par to, kādu rezultātu vēlies sasniegt.
Kad sajutīsi, ka esi gatavs, ņem sarkano zīmuli un uz rozā papīra pēc iespējas detalizēti apraksti savu vēlmi. Piemēram, raksti, ka vēlies pārdot īpašumu par noteiktu naudas summu kārtīgam un godīgam cilvēkam. Vēlmju rakstīšanas variantu ir bezgala daudz, galvenais, neizlaid nekādas detaļas, jo tajās slēpjas liels spēks. Kad esi visu uzrakstījis, vēlreiz pārlasi, jo iespējams, ka gribēsies vēl kaut ko papildināt vai palabot.


Ja esi apmierināts ar uzrakstīto, aizdedzini katru lapas stūri pie citas sveces. Uzlieciet degošo papīra lapu uz jaunā šķīvja un, kamēr tā deg, iedomājies, ka tava vēlēšanās ir piepildījusies. Mājas vai dzīvokļa pircējs jau ir atrasts, un darījums noticis bez jebkādiem pārpratumiem un aizķeršanās.
Tad ņem maisiņu, kuru šim nolūkam esi speciāli uzšuvis no zila zīda. Šajā maisiņā uzmanīgi saber visus sadegušās papīra lapas pelnus. Ņem šķēres, nogriez sev nelielu matu šķipsnu un ieliec to maisiņā pie pelniem. Tad pieber klāt kaltēto lavandu un aizsien maisiņu ar lentīti. Šis būs tavs talismans, kurš palīdzēs tev īstenot vēlmi. Nēsā to kaklā pakārtu līdz tam laikam, kamēr īpašums nebūs pārdots.


Kad viss cerētais būs piepildījies, maisiņu neizmet! Izveido bērza malkas ugunskuru. Kad tas būs kārtīgi aizdedzies, noņem zilo maisiņu no kakla, pateicies tam par palīdzību un iemet ugunī. Jāpiezīmē, ka krāsns vai kamīns šajā gadījumā nederēs, nepieciešams tieši ugunskurs. Pilsētniekiem to izdarīt, protams, būs nedaudz sarežģītāk, jo nāksies braukt uz mežu. Taču šo noteikumu nevajag ignorēt, jo maģija var gan palīdzēt, gan arī atriebties, ja pret to izturas necienīgi. Bet kurš gan teica, ka būs viegli?


Jāatzīmē, ka šis mājas vai dzīvokļa pārdošanas rituāls nostrādā ļoti ātri. Dažkārt gadoties pat tā, ka viss pats par sevi nokārtojas jau pirmo trīs dienu laikā. Ja nu tomēr risinājums ievelkas un gaidītais pircējs nerādās, esi pacietīgs. Iespējams, ka talismans pa to laiku ir atvairījis no tevis krāpniekus un afēristus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!